term ID:
parent cat ID:21
parent cat ID 1:
post ID:28935
category_21 #32cdd1

Serendipity: 13 ok, amiért örülök az ősznek

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Serendipity: 13 ok, amiért örülök az ősznek

Myreille - Publikálva:

osz2013

Az őszt – talán az iskolakezdés miatt – átlengi a veszteség és a  csalódottság. Pedig az ősz jó. Nekem idén van 13 okom, amiért szeretem. 1. Érik a sütőtök, a kedvenc almám, a körte és a szőlő. Sőt, közeleg a szüret és lesz rengeteg must. 2. A kék, a lila, a piros, a szürke és a fekete körömlakk menőnek számít és én most éppen ezeket a színeket imádom. De már fontolgatom a málna-pirosat is.

opi

First Date at the Golden Gate, In the Cable Car-Pool Lane és a Wharf! Wharf! Wharf! a kedvencem az OPI San Francisco kollekciójából.

3. Van okom felvenni az új mamuszom.
mamusz

Mamusz csendélet: a csíkos az enyém, a halálfejes Zsombié. Az enyém Írországból a Penneys-ből (amúgy Primark) Love to Lounge kollekciójából érkezett – Köszönöm, még egyszer! -, Zsombiét a Tescoban vettem akciósan 500 fortintért.

4. Egyre többet hordhatom a szárnyaimat. Mindkét fiamnak és nekem is vannak szárnyaink. Boldogság!
shwings03

A Shwings Ausztráliából érkezett. (Fotó: Myreille) Még egyszer nagyon köszönöm!

5. Az nyár végi kiárusítások egyikén sikerült vennem egy lila napszemüveget. 6. Nagy nyári csend után minden pezseg. Jönnek az új könyvek, filmek, kiállítások. 7. Legálisan el lehet kezdeni a karácsonyi készülődést. Tobozt kell gyűjteni és ajándékokon kell agyalni.
toboz

Kedvenc tobozaim úgy ülnek az ágon, mint a fecskék a villanyvezetéken. (Fotó: Myreille)

8. Nappal meleg van, este viszont dzsekisen hideg. Számomra ez a tökéletes időjárás. 9. Szeretem az ősz színeit.
osz00

Ősz, 2013 (Fotó: Myreille)

osz01

Ősz, 2013 (Fotó: Myreille)

osz02

Ősz, 2013 (Fotó: Myreille)

10. Új frizurát találtam ki magamnak. 11. Megint menő a piros bőrkabátom – minden ősszel beleszeretek – és a sárga esőkabátomat is hordhatom. Sőt, a gumicsizmámat is szívesen hordom. 12. Tesztelhetem vágyódásomat Pia Wallén híres-neves plédje után: még mindig megvan.
PiaWallenLargeCrossBlanket

Évek óta tetszik és még mindig nem szerettem ki belőle és igen, éppen így szeretném a hálószobában az ágyamon… – Pia Wallén (Large Cross Blanket)

13. Minden este lehet menni futni, soha sincs túl meleg. Igaz, korábban is sötétedik, de legalább tempósan nyomjuk a vacsora-fürdés-esti mese-alvás szentnégyest. Ti miért szeretitek az őszt?

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra