term ID:
parent cat ID:21
parent cat ID 1:
post ID:34719
category_21 #32cdd1

Kedvencek: Legyen saját szakácskönyved!

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Kedvencek: Legyen saját szakácskönyved!

Myreille - Publikálva:

Sokan és sokszor próbáltak rábeszélni, legyen saját szakácskönyvem, de nekem itt a moksha.hu. Neked viszont lehet egyedi szakácskönyved!

heartanim

Gyűjtsd a kedvenc cikkeidet a moksha.hu-n!

Amikor kislány voltam, a nagymamámnál forró nyári napokat töltöttem azzal a konyha asztalnál, hogy az újságokból meséket, recepteket és képeket vágtam ki, és ragasztottam egy nagy füzetbe. Sajnos, ez a füzet már nincs meg, viszont azóta is szeretem gyűjteni a jó és érdekes dolgokat, feljegyezni a recepteket, amelyeket ki szeretnék próbálni vagy amelyek úgy tökéletesek, ahogy megszoktam. Ha hosszú kihagyás után egy régi ízre vágyom, a moksha.hu-n keresem meg a receptet, és bevallom, volt már olyan, hogy azt hittem, lejegyeztem a receptet , de kiderült, tévedtem és rögtönöznöm kellett. A moksha.hu-n eddig is volt lehetőség a receptek nyomtatására, de arra gondoltunk, hogy a kényelem és a környezettudatosság jegyében legyen olyan gomb, amivel a kedvenc cikket (receptet, DIY ötletet, könyv- vagy filmajánlót) el lehet menteni. Két út volt előttünk és a számunkra bonyolultabbat választottuk. Senkit sem akartunk olyan kényelmetlen helyzetbe hozni, hogy a gondosan összeválogatott gyűjteménye egy “cookie-törléssel” elszálljon, ezért létrehoztuk a regisztrációt.
belepes

Regisztráció és belépés a site jobb felső sarkában…

A regisztráció egyszerű, gyors és utána bármikor tudsz cikket megjelölni kedvencnek, meg tudod nézni a kedvenc cikkeidet és ha valamelyik cikk kegyvesztett lett nálad, törölni is tudod a kedvencek közül. Természetesen az moksha.hu regisztráció nélkül is olvasható, a kedvenc cikkek jelölhetősége azonban olyan plusz szolgáltatás, amely regisztrációhoz kötött. Minden cikk végén találsz egy “Mentés kedvenc cikknek” gombot, amellyel a Kedvenceid közé tudod menteni a cikkeket: kedvenc2 Miközben az oldalról gondolkodtunk a designt is felfrissítettük. Nagyobb hangsúlyt kaptak a kategóriákat jelölő színek, a fejléc felveszi a kategória színét – én ezért az újdonságért egyenesen rajongok -, és moksha.hu-s színcsíkot kaptak az ikonok, amelyek azt jelölik, hol tudod még követni a moksha.hu-t (Facebook, Instagram, Twitter stb.) Szebb, csinosabb lett az oldal!
moksha01b

Ilyen volt

moksha02b

Ilyen lett

Másik újdonság a hírlevél. A regisztráció során feliratkozhattok a hírlevéllistára is, azonban a hírlevélre önállóan is fel lehet iratkozni. A hírlevelek nem az oldal kivonatai lesznek, hanem olyan levelek, amelyeket én írok nektek cikkajánlóval és némi reklámmal. Olyan főszerkesztői levél lesz, amely tényleg a postaládátokban landol, azonban személyes hangvétele miatt kicsi blogos lesz. A moksha.hu mindig is keverte a blog és a magazinok írott és íratlan szabályait, ezentúl se szeretnénk felhagyni vele. Regisztráljatok és kezdjétek el a saját szakácskönyvetek összeállítását most!

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra