term ID:
parent cat ID:21
parent cat ID 1:
post ID:15333
category_21 #32cdd1

Sok kicsi: kreatív alkotók a jó ügy érdekében

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Sok kicsi: kreatív alkotók a jó ügy érdekében

Myreille - Publikálva:

Húsz kreatív alkotó, iparművész ajánlott fel nyereményt a Sok kicsi elnevezésű jótékonysági akció keretében. Most rajtad a sor! 2011 májusában harmadik alkalommal indul útjára a Sok kicsi, ahol minden virtuális sorsjegy 1000 Ft-ba kerül. A „sok kicsi sokra megy” mondást igazán komolyan veszik a szervezők!

Az akciót a Segítsütit is szervező SoSe Közhasznú Alapítvány bonyolítja le. A mostani nyereményjáték támogatottja a Salva Vita Alapítvány, amelynek célja, hogy segítse az értelmi sérült emberek önálló életvitelét, társadalmi beilleszkedését. 1996 óta folyamatosan állítanak munkába értelmi sérült személyeket a Támogatott Foglalkoztatás (TF) módszerével. A SoSe Közhasznú Alapítvány maximálisan átlátható rendszerben kezeli a jótékonysági akciói során befolyt összegeket. Soha nem utal át pénzösszeget, minden esetben tárgyi adománnyal segít – és ha veszel virtuális sorsjegyet, te is segítesz -, a beszerzésekről az elszámolás nyilvános, megtekinthető Sok kicsi oldalán. A Salva Vita Alapítvány esetében ez az értelmi sérült és autista ügyfeleik felmérését, munkába állásukat segítő vizuális kártyák készítéséhez szükséges eszközöket, és a már munkába álltak számára rendezett összejövetelekhez bútorokat jelent majd. Aki úgy döntenek, hogy segítenek, többek között Makány Márta divattervezőtől és Panyi Zsuzsi iparművésztől is nyerhetnek kiegészítőket. A részletes ajándéklista és a játék leírása megtalálható www.sok-kicsi.hu oldalon, az akció Facebook oldalán is folyamatosan híreket adunk.

Sok kicsi képes ajándéklista

Most rajtad a sor, hogy ebben a játékos formában segíts az értelmi fogyatékos és autista embereket. (A moksha.hu már beleadott egy kicsit és vett néhány sorsjegyet!) Menjen most is sokra a Sok kicsi!

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra