A legjobb ajándék szülinapra vagy karácsonyra!

Myreille

Szkeptikus (vagy kiégett) vagyok a “tökéletes ajándékokhoz”, viszont a Titkos kert képeslapkönyv valóban tökéletes ajándék. Karácsonyfa alatt a helye!

Johanna Basford: Titkos kert - Képeslapkönyv 20 kivehető képeslappal - Mano Könyvek (Fotó: Myreille)

Johanna Basford: Titkos kert – Képeslapkönyv 20 kivehető képeslappal – Mano Könyvek (Fotó: Myreille)


 
A felnőtt színező cunamit egyértelműen Johanna Basford könyve, a Titkos kert indította és az sem meglepő, hogy külföldön éppen karácsony előtt jelent meg legújabb kötete, a Lost Ocean.
A Titkos kert azonnal a sikerlisták elejére került. A magyar kiadás is remekül muzsikál, szinte egész nyáron vezette az eladási listákat és még most is benne van az első kettőben. Pedig nem ez a legjobb Basford könyv, hanem a most megjelent képeslapkönyv.
Képeslapkönyvet minden karácsonyfa alá! (Fotó: Myreille)

Képeslapkönyvet minden karácsonyfa alá! (Fotó: Myreille)


 
A Titkos kert képeslapkönyv ugyanis ötvözi a kreatív és meditatív színezőkönyvek előnyeit az ajándékozás örömével. Az aprócska könyv 20 kivehető – és postázható – képeslapot tartalmaz a Titkos kert legszebb rajzaival. De nem csak a kiszínezett képeslapot lehet elküldeni, hanem az üreset is, hiszen a “küldök neked egy képeslapot, színezd kedved szerint és lépj ki a hétköznapi szürkeségből” ugyanolyan szívhez szóló, mint a “színeztem neked egy képlapot”.
Mesevilág jelenik meg a képeslapokon - Johanna Basford: Titkos kert - Képeslapkönyv 20 kivehető képeslappal (Fotó: Myreille)

Mesevilág jelenik meg a képeslapokon – Johanna Basford: Titkos kert – Képeslapkönyv 20 kivehető képeslappal (Fotó: Myreille)


 
Szárnyalhat a fantázia, kophat a színes ceruza. - Johanna Basford: Titkos kert - Képeslapkönyv 20 kivehető képeslappal (Fotó: Myreille)

Szárnyalhat a fantázia, kophat a színes ceruza. – Johanna Basford: Titkos kert – Képeslapkönyv 20 kivehető képeslappal (Fotó: Myreille)


 
"Neked színeztem, hogy megajándékozhassalak valami különlegessel!" - Johanna Basford: Titkos kert - Képeslapkönyv

“Neked színeztem, hogy megajándékozhassalak valami különlegessel!” – Johanna Basford: Titkos kert – Képeslapkönyv


 
Ráadásul (kedvezmények nélkül) a könyv ára 1990 Ft, és aki mostanság művészi képeslapot keresett vagy vásárolt, rövid fejszámolás után el se akarja hinni, hogy a képeslapkönyvben egy képeslap csupán 100 Ft.
Ennyiért 20 évvel ezelőtt vettem szép képeslapokat, nem pedig  2015-ben, és igen lehet email, sms vagy whatsapp, még mindig remek dolog képeslapot küldeni és képeslapot találni az igazi postaládában.
 
Igazi képeslapot küldeni és kapni megunhatatlanul szórakoztató. - Johanna Basford: Titkos kert - Képeslapkönyv 20 kivehető képeslappal (Fotó: Myreille)

Igazi képeslapot küldeni és kapni megunhatatlanul szórakoztató. – Johanna Basford: Titkos kert – Képeslapkönyv 20 kivehető képeslappal (Fotó: Myreille)


 
Johanna Basford: Titkos kert - Képeslapkönyv 20 kivehető képeslappal (Fotó: Myreille)

Johanna Basford: Titkos kert – Képeslapkönyv 20 kivehető képeslappal (Fotó: Myreille)


 
A Titkos kert képeslapkönyv tökéletes ajándék kislányoknak és nagylányoknak, azoknak, akik szeretnek színezni és azoknak akiket szeretnénk “megfertőzni” a színezés és az alkotás örömével, és azoknak is, akik szeretnek képeslapot küldeni vagy kapni.
Egyébként pedig ne legyél szemérmes, önmagadat is megajándékozhatod a könyvvel és a karácsonyt sem kell megvárnod!

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra