Eric Carle varázslatos kollázsai a legkisebbeknek

Myreille

Eric Carle jellegzetes kollázsokkal illusztrált könyvei nem csak szórakoztatják, de fejlesztik is a gyerekeket.
 
Eric Carle először A telhetetlen hernyócskával, majd a A kelekótya kaméleonnal lopta be magát a szívünkbe. Zsombor imádta ezeket a könyveket. Állítom, hogy A telhetetlen hernyócska miatt imád számolni.
A könyvek méreteit éppen gyerekkézre tervezték, lekerekített sarkaikkal gyerekbarátok, rejtenek egy kis varázslatot, és a képi világ nem csak a gyerek-, hanem a felnőttszemnek is igen kellemes. Zsombor megtanulta a meséket és velem együtt mondja már jó ideje.
A Pagony most két újabb Eric Carle könyvet adott ki. A Legelső könyvem a színekről és a Legelső könyvem a számokról kifejezetten a legkisebbeknek szólnak, játékosan segítik a megismerkedést a számokkal, a számolással és a színekkel. A 20 oldalas könyvecskék különlegessége az ericcarle-os kollázsképeken túl, hogy a középen kettéosztott oldalak segítségével lehet keresgélni, párosítani a színeket és a számokat. A gyerek imádja, hogy aktívan használhatja a könyvet, a szülő pedig nagyon hálás azért, mert a gyerek fejlesztése egy pillanatra sem megy a játék rovására.

Eric Carle: Legelső könyvem a színekről/Pagony


Eric Carle: Legelső könyvem a számokról/Pagony

0-3 éveseknek
Kiadó: Pagony

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra