term ID:
parent cat ID:32
parent cat ID 1:
post ID:39378
category_32 #d3e60c

Hős6os: képregényből vicces animációs film

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Hős6os: képregényből vicces animációs film

Myreille - Publikálva:

A Disney ezúttal a Marvel Big Hero 6 képregényét vitte mozivászonra és a feldolgozás – magyar címe Hős6os – elsősorban gyerekeknek készült.

BIG HERO 6

HŐS6OS (BIG HERO 6)

A történet San Fransokyo-ban játszódik és tele van robotokkal. Robot például a fehér – Michelin bábura emlékeztető – figura, Baymax is.
HŐS6OS (BIG HERO 6)

HŐS6OS (BIG HERO 6)

Baymax a tökéletes szuperhős. Páncélban erős, legyőzhetetlen, világmegmentő, páncél nélkül kedves, sebezhető, kicsit esetlen és rettentően vicces.

Baymax-et Tadashi Hamada építette és a robotika családi szenvedély, de amíg Tadashi egy nagy robotot tervezett, addig kisöccse, Hiro apró robotokat készít. Egy nap tűz üt ki Tadashi iskolájában, a fiú berohan, hogy megmentse professzorát és többet nem jön ki. Hiro bátyja elvesztése után barátságot köt Baymax-szel, sőt, igazi szuperhőssé változtatja.

BIG HERO 6

Baymax/HŐS6OS (BIG HERO 6)

BIG HERO 6

Baymax, a robot/HŐS6OS (BIG HERO 6)

BIG HERO 6

Baymax a szuperhős/HŐS6OS (BIG HERO 6)

BIG HERO 6

Akciódús kaland sok-sok humorral, avagy megint meg kell menteni a világot és kellenek a hősök!/HŐS6OS (BIG HERO 6)

San Fransokyo megjelenik a gonosz egy maszkos alak formájában, aki apró robotkákkal támad, és Hiro rájön, a tűz sem volt véletlen. Mivel a hivatalos szervektől nem kap segítséget, a világot pedig csak meg kellene menteni ettől a sötét alaktól, összeáll a Hős6os. Baymaxen kívül a fiú számíthat még az adrenalintól tocsogó kalandok megszállottjára, Go Go Tamago-ra, a mindig rendkívül precíz Wasabi No-Ginger-re, a kémiazseni Honey Lemon-ra valamint Fredre, a rajongóra, akikből Hiro modern kütyükkel felszerelt hősöket farag. Hős6os karakterek A képregényre jellemző akciójelenetek a mozivásznon is visszaköszönnek, tehát akcióban nincs hiány, és a hősök a világmegmentő tettek mellett roppant vicces szituációkba keverednek.

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra