term ID:
parent cat ID:32
parent cat ID 1:
post ID:9785
category_32 #d3e60c

Elég a jó szándék, hogy hős legyél? Kick-Ass

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Elég a jó szándék, hogy hős legyél? Kick-Ass

Myreille - Publikálva:

A szalonképes HA/VER lett a magyar címe, pedig ez a film igazán odabasz! Nem baj, ha nem születtél szuperhősnek.

HA/VER (KICK-ASS)

HA/VER (KICK-ASS)

Legutóbb a Ponyvaregény(Pulp Fiction)-nél éreztem ugyanezt a sokkot, mint a Kick-ass-nél. Szórakoztatott, ám olykor arcomra fagyott a mosoly, mellbe vágott, miközben belső narrátorom azt mantrázta: ilyen nincs, még a filmekben sem. Szóval, remek film! Az pedig senkit se zavarjon össze, hogy a képeken szuperhősöket lát, a filmben nincs egy Spider-man, Superman vagy Hulk sem, egy Batman jellegű alak van, de neki semmi köze a denevérekhez.

A film valós emberekről szól, akik a saját harcukat vívják és egyáltalán nem rendelkeznek szupererővel, de néha túllépnek a valóság hátárán.

Dave (Aaron Johnson) elég képregényt olvasott ahhoz, hogy úgy érezze, mindent tud a gonoszról. Elhatározza, hogy ő is beáll példaképei seregébe: szuperhőssé fejleszti magát. Vesz egy zöld búvárruhát, választ egy menő nevet, Kick-Ass, és nekivág a nagy kalandnak, hogy megtisztítsa városát a bűn mocskától és kiálljon a jó oldalán. Azonban semmilyen szuperképessége sincs, ráadásul kissé ügyetlen is, ezért minden akciója során életveszélybe kerül. Egyik életveszélyes akciója során egy elszánt apuka (Nicolas Cage) és kislánya, Hit-Girl (Chloe Moretz) sietnek a segítségére, akik szintén jelmezt viselnek, és nem is akármilyet. A helyi maffiafőnök (Mark Strong) azonban hamar megelégeli az állítólagos szuperhősök buzgóságát és van egy terve, hogyan szabaduljon meg az útjába kerülő álarcosoktól. Rendezte: Matthew Vaughn

Nem, nincs előzetes! Menjetek szűz szemmel moziba!

http://www.kickass-movie.co.uk/

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra