term ID:
parent cat ID:32
parent cat ID 1:
post ID:18744
category_32 #d3e60c

Pecázz halat, pingvint, UFO-t vagy töklámpást

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Pecázz halat, pingvint, UFO-t vagy töklámpást

Myreille - Publikálva:

Nagy a kísértés, hogy a tudatos anya valamilyen fejlesztő játékot válasszon csemetéjének. Néha viszont kell egy kis bolondság! “Halacskázzunk!” kéri reggel negyed nyolckor a három éves fiam és én benne vagyok a mókában, mert pár perc csupán, viszont úgy szeretem, ahogyan a sikermámorban boldogan kacag, az oviból pedig nem fogunk elkésni. A “Halacskázzunk!” a Felhúzható horgászjátékot takarja, legalábbis nálunk. Egyszerű kis szerkezet, nem is fogja sokáig bírni – mi eddig egy hete nyúzzuk -, de roppant szórakoztató. A feladat csupán annyi, hogy az apró horgászbotokkal ki kell pecázni a halakat. Nehezíti a küldetést, hogy tó forog és a halak szája mozog. Amúgy a halak szájában mágnes van, akárcsak a horgászbotok végén. Ezt a játékot a gyerek játszhatja egyedül is – miközben a szülő folyamatosan felhúzza a játékot és biztosítja a tó forgását -, de akár három pecás is rácsaphat az apró tóra. Szerintem, 560 Ft-os árát akkor is megéri, ha csak egy hónapig bírja.

Felhúzható horgászjáték (Games & More - Simba)

Felhúzható horgászjáték (Simba)>> Lelőhely>>

Egyetlen dolog idegesít ebben a felhúzható horgászásban. Túl kevés a hal és túl gyorsan véget ér a játék. Mint kiderült van ebből a típusú játékból nagyobb változat is. Elgondolkodtató…

Nagy horgászjáték (Games & More - Simba)

Nagy horgászjáték (Games & More - Simba)

Nagy horgászjáték (Games & More - Simba)

Nagy horgászjáték (Simba)>>

Miközben nagy horgászós játékokra vadásztam, kiderült, hogy nem csak halakat lehet kipecázni, hanem pingvineket, UFO-kat, de még Verda kerekeket és izzó szemű töklámpásokat is.

Horgászható pingvinek és UFO-k/Cardinal Industries, Inc.

Cardinal Industrie>>

Általában a horgászós játékok 3-4 éves kor felett ajánlottak.

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra