Színezz magadnak egy igazán Titkos kertet!

Myreille

Pár napja lelkendeztem Johanna Basford mesés színezőjéről, ami most magyarul is megjelenik és pár nap múlva már a könyvesboltokban lesz.
Nem mintha egy színezőnél sokat számítana a kiadás nyelve, de kényelmesebb itthon megvenni, mint az Amazonról megrendelni.
titkoskert02
Johanna Basford Titkos kert című könyve 35 országban már 1.5 millió példányban kelt el világszerte. Egyértelműen a 2015-ös év legnépszerűbb könyve és világhírt hozott a skót illusztrátornak.
titkoskert03
A felnőtteknek szóló színezőkönyvek ugyan léteznek egy ideje, de a Titkos kert jelentette azt az áttörést, ami igazán népszerűvé tette ezeket a kiadványokat.
A siker kulcsát sokan és sokféleképpen fogják magyarázni, az viszont egyértelmű, hogy Johanna Basford olyan világot teremtett, amely azonnal magával ragad. Az indák, levelek, virágok a természetet idézik és a sok-sok apró részlet meglódítja a fantáziát. Nem csupán a színezés stresszoldó nyugalmával, de képi világával is kiszakít a hétköznapokból.
titkoskert04
96 varázslatos oldalon szárnyalhat a képzelet, alkothatunk, teremthetünk saját meséket, saját titkos kerteket. A kiadó 10-99 éves korosztálynak ajánlja a könyvet, de saját tapasztalatból tudom, hogy ha egy 6,5 éves fiú gyerek örömmel színezi, akkor egy ügyes 5 éves is lelkesen fogja majd meg a színes ceruzát.
titkoskert05
Info: A Titkos kertet itt lehet rendelni/előrendelni.

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra