Ulickaja dedikál

Myreille

Pénteken jelenik meg a Daniel Stein, tolmács. Ízlelgetem az idézetet a könyvből: “Én annyiszor kaptam ajándékba az életemet, hogy már nem is volt az enyém, és odaadtam. Mert már egyáltalán nem engem illetett. Értsd meg, én nem bánom, hogy szerzetesi fogadalmat tettem; igent mondtam, és Isten segedelmével életem végéig szerzetesként fogok élni.”
Közben lázban égek, nézegetem a naptáramat és próbálom összehozni, hogy valamelyik dedikálásra el tudjak menni, illetve egy “találkozót” is tervbe vettem. Ljudmila Ulickaja programjai a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon (Millenáris, 1024 Budapest, Kis Rókus u. 16-20.)
Április 23. csütörtök
15-16.00: Ünnepélyes megnyitó a Millenáris Teátrumban A könyvfesztivált dr. Szili Katalin, a Magyar Országgyűlés elnöke, valamint a díszvendég ország nevében Theodor Paleologu román kulturális miniszter nyitja meg.
16-17.00: Pódiumbeszélgetés Ljudmila Ulickajával a Millenáris Teátrumban. Az orosz íróval Goretity József irodalomtörténész, műfordító beszélget.
17-18.00: A Budapest Nagydíj átadása a Millenáris Teátrumban. A díjat dr. Demszky Gábor főpolgármester adja át Ljudmila Ulickajának. Laudációt mond Lángh Júlia író.
Április 24. péntek
14-16.00: A megoldhatatlan kérdések regénye – Találkozó Ljudmila Ulickajával az ELTE BTK Ruszisztikai Központ szervezésében
Helyszín: ELTE Régészettudományi Intézet, 172-es nagyelőadó (1088 Budapest, Múzeum krt. 4/B. félemelet)
17-19.00: Ljudmila Ulickaja dedikál a Millenárison a Jövő Házában, a Magvető/Líra standon (34)
Április 25. szombat
15-16.30: A Nyelvhatáron konferencia keretében kerekasztal-beszélgetés a Millenárison a Csodák Palotájában, az Osztovits Levente teremben.
Moderátor: V. Gilbert Edit
Résztvevők: Ljudmila Ulickaja, Dasa Anisimova, Krasztev Péter, Orbán György
(A Ráday Könyvesház rendezvénye)
17-19.00: Ljudmila Ulickaja dedikál a Millenárison a Jövő Házában, a Magvető/Líra standon (34)
Április 26. vasárnap
14-16.00: Ljudmila Ulickaja dedikál a Millenárison a Jövő Házában, a Magvető/Líra standon (34)
www.ulickaja.hu

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra