term ID:
parent cat ID:6
parent cat ID 1:
post ID:40697
category_6 #0b5264

10+1 tipp, hogy a sárga beragyogja az otthonod

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

10+1 tipp, hogy a sárga beragyogja az otthonod

Myreille - Publikálva:

A ragyogó sárga életet, vitalitást visz a lakásba, ám túlzásba vinni éppen akkora hiba, mint elfeledkezni róla.

1. A sárga remekül passzol a retró stílushoz és egy-egy minőségi olasz bútor a lakás dísze lesz. Calligaris forgófotel a The Showroomtól.

1. A sárga remekül passzol a retro stílushoz és egy-egy minőségi olasz bútor a lakás dísze lesz. – Calligaris forgófotel a The Showroomtól.

 
2. Fesd sárgára a falat, de ne az egész szobát, hanem csak egy falat és légies, fehér bútorokat válassz hozzá. - Callgaris székek és szekrény a The Showroomtól.

2. Fesd sárgára a falat, de ne az egész szobát, hanem csak egy falat és légies, fehér bútorokat válassz hozzá. – Callgaris székek és szekrény a The Showroomtól.

 
3. A sárgához a fekete is passzol és a végeredmény nagyon modern. - Calligaris étkezőasztal és székek a The Showroomtól.

3. A sárgához a fekete is passzol és a végeredmény nagyon modern. – Calligaris étkezőasztal és székek a The Showroomtól.

 
4. Ha nem a fal, sárga, akkor semleges térben a székek lehetnek színesek és kontrasztosak. - Sárga Calligaris székek a The Showroomtól.

4. Ha nem a fal, sárga, akkor semleges térben a székek lehetnek színesek és kontrasztosak. – Sárga Calligaris székek a The Showroomtól.

 
5. Néhány ragyogó sárga kiegészítő és máris ott a sárga az asztalon. - Calligaris váza és tál a The Showroomtól

5. Néhány ragyogó sárga kiegészítő és máris ott a sárga az asztalon. – Calligaris váza és tál a The Showroomtól

 
6. Mielőtt átrendeznéd az egész lakást: egyetlen párna - jelen esetben sárga párna - mindent átrendez és beragyog. - Sárga párna a H&M HOME-tól.

6. Mielőtt átrendeznéd az egész lakást: egyetlen párna – jelen esetben sárga párna – mindent átrendez és beragyog. – Sárga párna a H&M HOME-tól.

 
7. Egy új ágyruha némi sárgával és már a hálószobában érzed a tavaszt. - Ágyruha és sárga párnák a H&M HOME-tól.

7. Egy új ágyruha némi sárgával és már a hálószobában érzed a tavaszt. – Ágyruha és sárga párnák a H&M HOME-tól.

 
7. A sárga fotelek állhatnak párban is, a sárga kisasztalt pedig a hálószobába is viheted éjjeliszekrénynek - Stockholm kollekció az IKEA-tól.

8. A sárga fotelek állhatnak párban is, a sárga kis asztalt pedig a hálószobába is viheted éjjeliszekrénynek, de ugyanilyen fontos, hogy a sárga a barna árnyalataihoz is harmonikusan illik. – Stockholm kollekció az IKEA-tól.

 
8. Íme a bizonyíték, hogy a sárga nem csak a retro és a minimál színe, hanem az eklektikáé is. Bátor, életteli kombinációk sárga-piros-lila párosításokkal. - Sárga kanapék az IKEA-tól.

9. Íme a bizonyíték, hogy a sárga nem csak a retro és a minimál színe, hanem az eklektikáé is. Bátor, életteli kombinációk sárga-piros-lila párosításokkal. – Sárga kanapék az IKEA-tól.

 
10. Persze, egyetlen sárga kanapé köré is meg lehet tervezni egy szobát, ami kortalan lesz, ugyanolyan klassz egy gyerek, egy felnőtt vagy egy nagymama számára is. - Sárga kanapé az IKEA-tól.

10. Persze, egyetlen sárga kanapé köré is meg lehet tervezni egy szobát, ami kortalan lesz, ugyanolyan klassz egy gyerek, egy felnőtt vagy egy nagymama számára is. – Sárga kanapé az IKEA-tól.

 
sarga12_ikea

+1 Örök érvényű és megunhatatlan: ha az élet citromot ad, csinálj belőle limonádét. És ezen a vonalon haladunk: ha másként nem tudod a lakásba varázsolni a ragyogó sárgát, akkor vegyél néhány szem citromot és tedd az asztal közepére. – Sárga-fehér tálkák és egy tál citrom az IKEA-tól

 Ne hagyd ki a hírlevelet, iratkozz fel most!

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra