term ID:
parent cat ID:6
parent cat ID 1:
post ID:12574
category_6 #0b5264

Éljen a tavasz! Irány a kert! – Úri huncutságok

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Éljen a tavasz! Irány a kert! – Úri huncutságok

Myreille - Publikálva:

A kertészkedésben nem csak a végeredmény boldogító, hanem maga a pillanat is, főleg akkor, ha lélekemelő eszközök várnak a sufniban. A friss paradicsom, a kerti rózsa és az aromás fűszernövények a kertészkedés “édes” melléktermékei. Legalábbis számomra. Én szeretek a kertben molyolni, figyelni a kert és a növények változásait évszakról évszakra, évről évre. Nagyanyámnak valószínűleg potyogna a könnye a nevetéstől, ha arról mesélnék neki, milyen szép és csábító kerti szerszámokkal találtam szembe magam, mert szerinte, legyen bármilyen kapa, mind feltöri a tenyeret, ha a tenyér nem szokott a kapához… Az eszemmel pontosan tudom, hogy ezek az úri huncutságok ne életbevágóan fontosak, de mégis vágyódom utánuk, mert szépek és jók. Többet tudnék kerti cuccra költeni, mint cipőre és táskára!

Eva Solo kerti ültető szett/Lelőhely: mobili mania

Minden tavasszal nagy csábítást jelentenek a V&A kerti szerszámai.

V&A garden stool gift set

V&A ültető készlet

V&A metszőolló

V&A kislapát és gereblye

 

 

Nagy szerencse, hogy nincs a közelemben egy Burgon & Ball üzlet, mert ott is igen sok pénzt el tudnék költeni fontos és nem annyira fontos, de nagyon szép és a kertben igen hasznos dolgokra. Mondjuk egy szép fémdobozzal engem mindig le lehet venni a lábamról, még akkor is, ha “csak” madzagot adagol.

Burgon & Ball

Burgon & Ball

Burgon & Ball

Munka férjeknek: csak egy léc, némi türelem és egy fúró kell és már készen is van az ültetőléc. Újságpapír cserepekhez pedig régi konzerves dobozokat is fel lehet használni. Nagy paradicsompürés, kukoricás és ananászos éppen 3 tökéletes méret. Praktikus és környezettudatos.

Burgon & Ball

Burgon & Ball

Burgon & Ball

És ez már az ősz előszele: tasak maggyűjtéshez (igen, tudom, hogy újságpapírba is lehet csomagolni, de mennyire jó, hogy ilyen szép tasak is van a világon) és fém tároló nem télálló gumóknak.

Burgon & Ball

Burgon & Ball

De ennyit a vágyakozásról, íme az elérhető: az Ikea tavaszi kínálatában szerepel ültető szett és palántanevelő. Irány a kert…

Allsang/IKEA

Allsang/IKEA

Kapcsolódó cikkek: 6 különleges jelölőkaró Nagy öntözőkanna mustra, avagy locsolj stílusosan Tavaszi komposzt recept!

Csatlakozz te is a moksha.hu Facebook közösségéhez. Lájkra fel!

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra