term ID:
parent cat ID:6
parent cat ID 1:
post ID:30629
category_6 #0b5264

Luxuspanel: hálószoba elképesztő konyhai kilátással

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Luxuspanel: hálószoba elképesztő konyhai kilátással

Myreille - Publikálva:

csapviktor01

Ötven négyzetméter nem a világ, de mint kiderült elő lehet belőle csalogatni a világ legjobb lakását. Beton plafon és üvegfalak. Csap Viktor nem szereti, ha panel-specialistának titulálják, de már a második iszonyú jó lakást varázsolja elő a menthetetlennek tűnő panelből. Először a sok fehér és a betonfelületek voltak lenyűgözőek, a második lakásnál mindezen felül az üvegfalak a legütősebbek. Talán első pillanatban meredeknek ötletnek tűnik konyhai kilátásra ébredni, de egy ilyen szép konyhát bármikor öröm nézegetni…

csapviktor02

A nappali és a terasz/Design: Csap Viktor – Fotó: Barbay Csaba / FlashbackPhoto

csapviktor03

A panelben ott a beton, sok-sok beton és milyen jól néz ki./Design: Csap Viktor – Fotó: Barbay Csaba / FlashbackPhotoFestmény: Kecskés András – Meditáció (70×100 cm olaj,vászon)

csapviktor04

Design: Csap Viktor – Fotó: Barbay Csaba / FlashbackPhotoFestmény: Pete Bema – Szökés a változtásért (70×90 cm vegyes technika,vászon)

csapviktor05

Design: Csap Viktor – Fotó: Barbay Csaba / FlashbackPhotoFestmény: Bakos Bence – Az anatómia halála (120×80 cm vegyes technika,vászon)

csapviktor06

Design: Csap Viktor – Fotó: Barbay Csaba / FlashbackPhoto

csapviktor07

A konyhát üvegfal választja el a hálószobától/Design: Csap Viktor – Fotó: Barbay Csaba / FlashbackPhotoFestmény: Kecskés András – Aquileia IV. (100×70 cm olaj,vászon) és Földes Dóra – Lilja (53×47 cm vegyes technika,falap)

csapviktor08

Hálószoba/Design: Csap Viktor – Fotó: Barbay Csaba / FlashbackPhotoFestmény: Földes Dóra – Lilja (53×47 cm vegyes technika,falap), Földes Dóra – Lány,akivé nem váltam III. (60×40 cm vegyes technika,vászon)

csapviktor09

Hálószoba konyhai kilátással/Design: Csap Viktor – Fotó: Barbay Csaba / FlashbackPhoto

Érdemes végignézni, hogy milyen volt a lakás a felújítás előtt, a változás mellbevágó. Csap Viktor építész szerint célszerű arra törekedni, hogy az élettér egyszerű és letisztult legyen. Elcsépelt, de igaz: minél kevesebb, annál jobb. Kerülni kell porfogókat és szanálni kell minden felesleges dolgot. Az összes “jó lesz még valamire” cuccot ki kell dobni és csak a fontosakat szabad megtartani. Általában üdvözítő megoldás, ha kis alapterületű lakásoknál a beépített bútorok belesimulnak a falba, nem csak eltüntetnek mindent, de el is tűnnek. Divatos, ám praktikus is, ha a letisztult, szinte steril tereket színes kiegészítők töltik meg élettel, mert a kiegészítőket könnyű és olcsó lecserélni és így sohasem válik unalmassá a lakás.

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra