Nem csak én állítom, hogy ez a világ legfinomabb diótortája!

Myreille


regimodidiotorta01
“A legfinomabb diótorta, amit valaha ettem!… Édesanyám születésnapjára sütöttem, óriási sikere lett! Tökéletes, nagyon pontos a recept, minden mennyiség, elkészítési mód úgy, ahogy le van írva! Nagyon köszönöm!!”
“Nagyobb a tepsim egy kicsit, de hozzáigazítottam a mennyiséget, és óriási sikere lett..a férjem kedvenc tortája,a dió torta, és végtelenül boldog volt… Köszönöm Neked, és terjeszteni fogom, és persze újra sütni..:)”
“Anyának csináltam és mivel a diótorta a kedvence nagy volta rajtam a nyomás 😀 Kb. 6 éve sütök sütiket és ez életem első receptje aminél pontosan betarthattam minden előírást, mert minden épp olyan állagú lett minden lépésnél amilyennek lennie kellett. Nekem a 6 dl tej is jól besűrösödött, csak 1 percnél tovább kellett kevergetni.
Az eredmény tökéletes lett és nagyon finom!
Köszönöm a sikerélményt! :)”
“Elso torta amit valaha is sutottem.Csodalatos lett….es micsoda siker elmeny szamomra.Az USA-ban elek es nagyon nagyon hianyoznak az otthoni jo sutik. Ezert is mereszeltem megprobalkozni vele. Koszonet a receptert es a konnyen kovetheto utmutatasert.”
Ha ezek alapján kedvet kaptál egy jó diótortához, a receptet itt találod!

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra