term ID:
parent cat ID:7
parent cat ID 1:
post ID:6775
category_7 #9927b0

Folyóügyek luxus környezetben

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Folyóügyek luxus környezetben

Kisan - Publikálva:

Nyilvános illemhely a város közepén, ahol a higiénia és a magas színvonalú design találkozik? Persze mindez hol máshol, mint a divat fővárosában, Párizsban. Aki ide betér, biztos, hogy egy élménnyel lesz gazdagabb. A Champs-Elysees-én sétálgatva, ha épp úgy adódik, érdemes betérni ide, ahol minden kényelmet kielégítő környeztben frissítheti fel magát a fáradt városnéző. A “vécés néni” egyenruhában fogad, és személyesen kíséri a vendéget az éppen szabad illemhelyiségbe, aminek falát és plafonját is virágok és grafikák díszítik, a vécé csészék és polcok egyedi tervezésűek, és a tavasz színeiben pompázó helyiségben chill out zene szól.

Vécéülőke régi képeslapokkal

Bevallom, annyira tetszett, hogy szívesesen elidőztem volna tovább itt, hogy alaposabban szemügyre vegyem a különleges alakú vécécsészéket és mosdókagylókat, és a hangulatos kiegészítőket.

Fejtörő hosszabb időzéshez

Akik pedig már (felfrissültek) végeztek, kedvükre válogathatnak a design bolt széles választékából, például a vécéülőkékből és mintás vécépapírokból. Ja igen, és mindez 1.5 €-ért.

Barokkos túlzás vagy barokkos elegancia?

POINTWC CHAMPS-ELYSEES 26 Champs-Elysees 75008 Paris

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra