Egyensúlyozó virágláda minden korlátra

Myreille

Tenyérnyi balkonon is kertészkedik még a városi ember. Az “egyensúlyozó” virágláda felszereléséhez azonban nem kell fúrni-faragni.
A GreenBo névre hallgató virágláda nem csak városban, vidéken is praktikus kiegészítő. 9 színben kapható. A konzervatív fekete, szürke, piszkos fehér és fehér mellett narancs, piros, zöld, lila és türkiz színben. A  30 cm magas és 29 cm átmérőjű virágládák formája követi a XXI. századi design-trendeket, ráadásul felszerelésük igen egyszerű: csak a korlátra kell állítani, a többi már a láda és a gravitáció dolga.
Mivel a felszereléséhez nem kell fúrni-faragni, egyéb tartókat erősíteni, a korlátok nem sérülnek és a ládák eltávolítása után (pl. a téli időszakban) sem mutatnak hiányosan.
Persze, ültetéskor törekedni kell arra, hogy a láda két felére egyforma növekedési ütemű és méretű növények kerüljenek. A hagyományos balkonnövényekkel (muskátli, petúnia, bojtoska, gumós begónia, lobélia, verbéna és futó pistike) nem nagyon lehet hibázni.
A GreenBo ládákba ültetett évelő növények teleltetése sem problémás, csak hűvös, sötét helyre kell állítani – persze, nem a láda, hanem a növény miatt -, és a következő tavasszal ismét ki lehet pakolni a korlátra. A ládák nem fakulnak, ütés és törésálló műanyagból készülnek. A túlöntözés kivédése miatt a “talpukon” két levehető, tisztítható vízgyűjtőtartály található.

GreenBo


GreenBo


GreenBo

GreenBo>>

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra