term ID:
parent cat ID:7
parent cat ID 1:
post ID:14281
category_7 #9927b0

Húsvéti hangolódás: 7 fehér nyúl

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Húsvéti hangolódás: 7 fehér nyúl

Myreille - Publikálva:

Gyertyatartó, sóőrlő, pohár, lámpa, olló, salátáskanál és tányér csepegtető. Kövesd a fehér nyulat! Alice Csodaországának szürreális világa köszön vissza Stephen Johnson gyertyatartóiról. Természetesen, a Wonderland elnevezésű sorozatból nem hiányozhat a fehér nyúl gyertyatartó. A látszólag hétköznapi nyúl az orrán egyensúlyozza a különféle tárgyakat, mintha éppen rá borult volna a nippes szekrény és ő cirkuszi mutatványos ügyességével próbálja a lehulló tárgyakat megtartani. Egészen ingatagnak tűnik a nagyjából 26 centi magas gyertyatartó, de mégse fog széthullani.

Rabbit in Wonderland (gyertyatartó)/Design: Stephen Johnson (fotó: artecnicainc.com)

stephenjohnson.biz

Két sorozat is készült már a Chef’n nyúl alakú só- és borsőrlőiből: G’Rabbit és a kisebb G’Rabbit Jr. A fehér nyulakat a sónak szánták, a feketét pedig a borsnak, és a nyúlfülek összeszorításával lehet működésre bírni az őrlőt.

G'Rabbit™ Salt (sóőrlő)/Design: Chef'n (fotó: chefn.com)

chefn.com

A Withe Rabbit England fehér porcelán nyusziját gyerekszoba lámpának szánták a tervezők, de bőven akad rajongója az idősebb korosztályban is. Én csak azt nem tudom eldönteni, hogy ez a tapsifüles most bogyózik vagy mancsot mos. Mindenesetre a testtartása nem egyezik a szokásos nyúl ábrázolással.

Nyúl formájú lámpa gyerekszobába (fotó: whiterabbitengland.com)

whiterabbitengland.com

“Nyuszi ül a fűben…” Íme a bizonyíték, amit a férfiaknak eddig nem akartunk elhinni. A saláta nyúlkaja. Ezt a tényt viszont így lehet a legbájosabban prezentálni: fűszálakból “rakott” tál és tapsifül salátakanál. Nem csak húsvétkor, hanem gyerekzsúron is menő.

Nyuszi ül a fűben... Nyúlfül formájú saláta szett/Design: Ken Goldman (fotó: neatorama.com)

kengoldmandesign.com

Chris Koens konyhai csepegtetője egész évben a tavaszt idézi: fehérre festett, drótból hajlított csendélet. Egyéniséget ad a konyhának, mégse harsány. Praktikum és lelemény kiváló találkozása.

The Dish Bunny (tányér csepegtető)/Design: Chris Koens (fotó: dutchbydesign.com)

dutchbydesign.com

A kupicás poharak talpa egy-egy vadásztrófea, legalább nem kell sokáig gondolkodni, melyikből ki ivott. Felfordítva bizarr szobrok…

White Animal Shot Glass (kupicás pohár)/Design: Goody Grams (fotó: store.yankodesign.com)

White Animal Shot Glass (kupicás pohár)/Design: Goody Grams (fotó: store.yankodesign.com)

goodygrams.com

Az íróasztal se maradhat fehér nyúl nélkül. A Desk Bunny nem afféle céltalan csecsebecse, olló és olló tartó valamint gemkapocs gyűjtő. Fehéren kívül kapható még rózsaszín és fekete színben is, de az én kedvencem egyértelműen a fehér.

Desk Bunny (olló és gemkapocs tartó)/Design: Qualy (fotó: newarriva.com)

Qualy>>

Kapcsolódó cikkek: Húsvéti hangulatban Tojáskrém Nyúl a gyárból

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra