term ID:
parent cat ID:7
parent cat ID 1:
post ID:27839
category_7 #9927b0

This is a man's world – Nyaklánc a szerelvényboltból

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

This is a man's world – Nyaklánc a szerelvényboltból

Myreille - Publikálva:

diynyaklanc01

A férjem elvitt egy olyan boltban, ahova az esetek 98%-ban csak férfiak járnak. Azonnal találtam egy fényes izét, ami tökéletes nyakláncnak.   A férjem listával érkezett a – hivatalos nevén – épületgépészeti szakáruházba, ahol mostanság rendszeresen megfordul a házépítés miatt. Én potyautas voltam, de mindig is érdekelt a férfiak világa, így körülnéztem. Amikor ezeket a réz izéket – a férfinép szerint gáz fittingeket – nézegettem, odajött és közölte, hogy nekünk ilyen nem kell. Rávillantottam a legelbűvölőbb mosolyomat (amire képes vagyok) és közöltem: “Nekem kell! Nyaklánc lesz belőle!”. Vártam egy pillanatig, hátha a többi férfi felkacag, mert az tudtam, hogy a férjem edzett, ha rólam van szó, de a többi pasi se röhögött. Felmerült benne, hogy eddig éltem tévedésbe és épületgépészeti szaküzletbe rendszeresen járnak nők és vásárolnak maguknak ezt-azt, hogy nyakláncot csináljanak belőle, de végül inkább elkezdtem dúdolni a This is a man’s world-öt.

diynyaklanc02

Férfiak világa: fittingek (Fotó: Myreille)

Itthon kicsit fényesítettem az ívelt réz csődarabon, majd egy puha pamutszalagra kötöttem. Mindig is imádtam az ipari design és ez most tökéletesre sikeredett. Fényes, csillog és végtelenül hétköznapi dolgokból lett valami különleges. Ez az első moksha by myreille ékszer.

diynyaklanc03

Fényes réz szerelvény és a puha pamutszalag (Fotó: Myreille)

diynyaklanc11

Nyári kedvencek: csíkos trikó, piros napszemüveg és saját készítésű nyaklánc, moksha by myreille (Fotó: Myreille)

diynyaklanc09

A férjem szerint a pasik nem a saját készítésű nyakláncra figyelnek. Tényleg?! (Fotó: Myreille)

diynyaklanc10

moksha by myreille, én ilyennek látom (Fotó: Myreille)

Nektek teszik ez a nyaklánc? Hordanátok? Csináljak még párat? Szerintem nem csak nyáron lesz jó, hanem télen fekete garbóval is…

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra