This is a man’s world – Nyaklánc a szerelvényboltból

Myreille

diynyaklanc01

A férjem elvitt egy olyan boltban, ahova az esetek 98%-ban csak férfiak járnak. Azonnal találtam egy fényes izét, ami tökéletes nyakláncnak.

 

A férjem listával érkezett a – hivatalos nevén – épületgépészeti szakáruházba, ahol mostanság rendszeresen megfordul a házépítés miatt. Én potyautas voltam, de mindig is érdekelt a férfiak világa, így körülnéztem. Amikor ezeket a réz izéket – a férfinép szerint gáz fittingeket – nézegettem, odajött és közölte, hogy nekünk ilyen nem kell. Rávillantottam a legelbűvölőbb mosolyomat (amire képes vagyok) és közöltem: “Nekem kell! Nyaklánc lesz belőle!”. Vártam egy pillanatig, hátha a többi férfi felkacag, mert az tudtam, hogy a férjem edzett, ha rólam van szó, de a többi pasi se röhögött. Felmerült benne, hogy eddig éltem tévedésbe és épületgépészeti szaküzletbe rendszeresen járnak nők és vásárolnak maguknak ezt-azt, hogy nyakláncot csináljanak belőle, de végül inkább elkezdtem dúdolni a This is a man’s world-öt.

diynyaklanc02

Férfiak világa: fittingek (Fotó: Myreille)

Itthon kicsit fényesítettem az ívelt réz csődarabon, majd egy puha pamutszalagra kötöttem. Mindig is imádtam az ipari design és ez most tökéletesre sikeredett. Fényes, csillog és végtelenül hétköznapi dolgokból lett valami különleges. Ez az első moksha by myreille ékszer.

diynyaklanc03

Fényes réz szerelvény és a puha pamutszalag (Fotó: Myreille)

diynyaklanc11

Nyári kedvencek: csíkos trikó, piros napszemüveg és saját készítésű nyaklánc, moksha by myreille (Fotó: Myreille)

diynyaklanc09

A férjem szerint a pasik nem a saját készítésű nyakláncra figyelnek. Tényleg?! (Fotó: Myreille)

diynyaklanc10

moksha by myreille, én ilyennek látom (Fotó: Myreille)

Nektek teszik ez a nyaklánc? Hordanátok? Csináljak még párat? Szerintem nem csak nyáron lesz jó, hanem télen fekete garbóval is…

Kapcsolódó cikkek:

Nyomtatás

Cikkeket csak regisztrált felhasználok tudnak elmenteni! Regisztrálj most!

Visszaugrás a navigációra

Szólj hozzá!

3 hozzászólás a “This is a man’s world – Nyaklánc a szerelvényboltból” című cikkhez.

 1. Krisz szerint:

  Nekem tetszik, egyszeru, de megis mutatos. El tudom kepzelni ezeket a csoveket nagy fagyonggyel is kombinalva. Tetszik ahogy a csovon latszik a ferjed sziulettje. :)

  VálaszVálasz
 2. Zsugán Zsolt szerint:

  Szerintem nézz szét egy elektronikai szaküzletben is… Ott is sok mindent fel lehet fűzni ráadásul rengeteg színben és formában kaphatóak a bizsuk :).

  VálaszVálasz
 3. dhiriam szerint:

  nekem tetszik :)

  VálaszVálasz

Szólj hozzá

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra