Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Édes szívem: Valentin-napi rózsaszín cukorság

A legfinomabb vegyes vágott – a családi receptünk

Ecetes szilva a nagyi receptje szerint

Gyros gyorsan, otthon

A vinaigrette titka

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Ecetes szilva a nagyi receptje szerint

Publikálva:

Gyerekkorom egyik legkülönlegesebb savanyúsága az ecetes szilva volt. Imádtam, főleg a rántott hús mellé, és ez a mai napig nem változott.

Gyros gyorsan, otthon

Publikálva:

Nem olyan, mint a szabad tűzön, nyárson sült hús, de kategóriájában fejedelmi.

A vinaigrette titka

Publikálva:

“A salátaöntet készítéséhez négy ember kell: egy filozófus, aki sót, egy zsugori, aki az ecetet, egy tékozló, aki az olajat adja hozzá, és végül egy művész, aki mindezt összekeveri.”

Visszaugrás a navigációra