term ID:
parent cat ID:31
parent cat ID 1:
post ID:1543
category_31 #2e75e7

Moksha színű képeslap

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Moksha színű képeslap

Myreille - Publikálva:

mokshacard03 Rákaptam a képeslap gyártásra, de élvezettel mutatok figyiszt a drága scrapbooking cuccokra és keresek olcsó, de szép megoldásokat. Persze, olykor-olykor elcsábulok egy-egy felelőtlen vásárlásra, ilyen volt a mintavágó, olló és gyermeki lelkesedéssel nézegetem a matricákat, no meg a színes papíroknak se tudok ellenállni, de ez utóbbi mindig is nagy bajom volt. (Valahogy mindig halmozódnak nálam a szép papírok és a szép füzetek.)

mokshacard01

A moksha színű képeslaphoz halványlila karton (vagy méretre vágott, halványlila képeslap lap), csíkos (scrapbook) papír, csillogó matrica, mintavágó olló, normál olló, vonalzó, ceruza, ragasztó és lila toll szükséges. Az A/4-es kartont középen megfeleztem, majd az egyik keskenyebb oldalából levágtam egy centit a mintavágó ollóval. (Nekem kell egy centi, hogy ne gyűrjem össze a papírt.) Meghajtottam a karton, hogy a felső oldala kicsit rövidebb legyen, mint az alsó. (A hajtásvonalat nem ceruzával, hanem olló hegyével rajzoltam be, így könnyen és szépen lehet meghajtani a képeslap gerincét.) Csíkos papírra fektettem a kátyacsíkot és levágtam egy 4 cm hosszú téglalapot úgy, hogy az egyik oldalánál szintén a mintavágó ollót használtam. Felragasztottam az “alsó” lapra.

mokshacard02

Felragasztottam a csillogó matricát (írószerboltban találtam), és egy négyzetsablon segítségével, lila tollal, apró szaggatott vonalakkal körberajzoltam.

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra