Ugyanaz és mégis egészen más: Városi égszelet

Myreille

4 év, 116 fotó és 1 videó. Ugyanaz és mégis egészen más. Ritkán beszélek róla, pedig az egyik legnagyobb büszkeségem. Nem tudom megunni.

Akik régóta követik a moksha.hu-t, 2009-ben már találkozhattak ezzel a videóval, de azóta nagyon sok víz lefolyt a Dunán, másrészt nagyon sok új olvasó érkezett, ráadásul késő esti órán, amikor kicsit magam vagyok (az egyik szobában a férj, a másikban a gyerek alszik és én kivételesen nem vagyok álmos) előveszem és megnézem, és nem tudom megunni.
2006-ban kezdtem el fényképezni a “városi égszeletet”, amelyet az ajtóból láttam. Igaz, abban az évben csak 3 kép készült, de azt megelőző évben egy sem, pedig minden nap gyönyörködtem a házak feletti égboltban. 2007-ben kezdtem el blogolni a képeket és az utolsó kép 2010. február 4-én készült. (Szép téli nap volt.) A videó sokkal korábban elkészült, ráadásul néhány képet, amik kilógtak a sorból, ki kellett hagyni, mert mindenféle tudományos felkészülés nélkül, csak szemre fényképeztem ugyanúgy a házakat és az eget a bejárati ajtóból.
A képeket Tomi rendezte filmmé. A zene ugyancsak megunhatatlan nagy kedvenc: Debout sur le Zinc – Chut…

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra