term ID:
parent cat ID:21
parent cat ID 1:
post ID:38265
category_21 #32cdd1

Pipere: novemberi kalandozások a fürdőszobámban

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Pipere: novemberi kalandozások a fürdőszobámban

Myreille - Publikálva:

Arcomra a legjobb iszappakolás, megfáradt lábamra masszázs testápoló és kopogtatnak a karácsnyi meglepetések.  

Radírozó hatású tusfürdő Piros gyümölcs/Yves Rocher

Radírozó hatású tusfürdő piros gyümölcs/Yves Rocher

Pár hónappal ezelőtt, amikor a barackos radírozó tusfürdőt választottam, szemeztem a málnással is. Akkor egy régebbi barackmagos arcradír emléke döntötte el a kérdést, most viszont az Yves Rocher karácsonyi újdonságai között megtaláltam a piros gyümölcsös tusfürdőt és nem tudtam ellenállni. Karácsony és nyár illat novemberben. Minden estémet feldobja.
Bio-Plazma iszappakolás természetes holt-tengeri ásványokkal/dr.organic

Bio-Plazma iszappakolás természetes holt-tengeri ásványokkal/Dr.Organic

Az arcpakolások közül az iszappakolásokat kedvelem a legjobban, rengeteget kipróbáltam és a végén a Dr.Organic bio-plazma arcpakolásánál kötöttem ki. A legjobb. Már hallottam is róla, hogy a legjobb, de én is úgy érzem, látom, hogy szebb, üdébb és fiatalosabb tőle a bőröm. Az ára viszont hosszú idegi visszatartott a vásárlástól. Végül, elővettem a közgazdász énemet és elkezdtem számolni: két borsónyi kell egy-egy alkalommal és így már jóval olcsóbb, mint a kéttasakos maszkok. Meggyőztem magam és ennek nagyon örülök. “A Bio-Plazma iszappakolás holt-tengeri ásványokkal méregtelenít, szabályozza a faggyútermelést, mélyen tápláló arcfeszesítő és öregedésgátló hatással bír. Mélyen behatol a bőrszövet pólusaiba, hatékonyan eltávolítja a a szennyeződéseket és a felesleges faggyút, miközben stimulálja a sejtregenerációt.” Amikor felkentem, enyhén csípett, de ez hamar elmúlt. Kellemes volt felkenni – vékonyan kell kenni, tehát tényleg kiadós egy tubus -. jó volt viselni és lemosni is egyszerű volt. Utána az arcom – szó szerint – megfiatalodott és ragyogott. A Dead Sea Mineral Bio-Plasma Mud Mask vegán – a Dr. Organc elutasítja az állatkísérleteket -, nem tartalmaz parabent, SLS-t mesterséges színező- és illatanyagot és ártalmas tartósítószert sem.   Nekem bejön, ha egy testápoló olyan mint egy “szappantömb” és csak végig kell húzogatni a bőrön. A Lush legújabb masszírozó testápolói közül a Pearl illata ugyanolyan, mint a Ro’s Argan Body Conditioneré, azaz istenien rózsás. Finoman, elegánsan rózsaillatú és ugyanúgy nem lehet megunni, mint a kerti rózsa illatát, a kedvenc illatom. Az ovális tömb antioxidáns hatású argán olajjal és rózsaolajjal készült. Tartalmaz még szágópálmát, amely fokozza a masszírozó hatást és élénkíti a vérkeringést. Egy fáradt nap után csodákat tesz a lábammal. A zöld golyóbis a vízben nem sokáig marad zöld, hanem borszínűvé változtatja a vizet és úgy érzem magam benne, mint a királynő egy dézsa jóféle burgundiban. Persze, az se hátrány, hogy a valódi borral ellentétben a fürdőgolyó nem fogja meg a kádat…
La vie est belle/Lancôme

La vie est belle/Lancôme

Nagyon ügyes húzás a Lancôme-tól a parfüm neve, mert az élet valóban szép (La v ie est belle) és ezt főleg hideg, sötét őszi-téli reggeleken kell észben tartani. A diszkért, édes, finoman nőies parfümöt ritkán használom, hogy mindig új maradjon az illat és mindig eszembe jusson róla, hogy az élet szép.

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra