Csak azt tedd a bőrödre, amit meg is ennél!

Myreille

A világ első ehető kozmetikumait magyar fejlesztőik alkották meg kókuszolajból. A készítmények kizárólag organikus, ehető, valamint génmanipuláció-mentes összetevőket tartalmaznak.
3
Egy kozmetikai termék akkor képvisel magas minőséget, ha egészségügyi kockázata minimális. Erre pedig a legjobb garancia, ha az adott kozmetikai termék kizárólag természetes eredetű anyagokat tartalmaz, melyek kémiai kezelésen egyáltalán nem, vagy csak a legszükségesebb mértékben esnek át.
„Csak azt tegyük a bőrünkre, amit meg is ennénk!” – lett a szologenje annak az új magyar, kókuszolaj alapú kozmetikai termékcsaládnak, mely a világ első ehető kozmetikuma. A Coconutoil Cosmetics készítményei kizárólag organikus, ehető, valamint GMO, azaz génmanipuláció-mentes összetevőket tartalmaznak, így kapták meg a NaTrue minősítést.
4
A kókuszolaj egyre népszerűbb a főzés során, ám nem csak emésztésünkre, szívünkre, immunrendszerünkre hat jótékonyan, bőrápolásra és hajápolásra is kitűnően alkalmazható. A Coconutoil Cosmetics golyós deo gyakorlatilag alig tartalmaz mást, mint kókuszolajat. Megtalálható még benne kevés szódabikarbóna, ehető emulgeálószer és E-vitamin valamint természetes eredetű illatanyag. A natúr változat mellett levendulás és argánolajas változata is kapható. Összetevői nem zárják el a pórusokat, hosszantartó antibakteriális védelmet nyújtanak, semlegesítik a nem kívánt testszagot, és megkötik a verejték egy részét. A deo kellemes illatot biztosít.
0
1
A deo-család mellett ajakbalzsam található még az újdonságok sorában: a Lip Balm is túlnyomórészt (70% felett) kókuszolajat, továbbá méhviaszt, kakaóvajat, sheavajat, csekély mennyiségben steviát, E-vitamint, ezeken túl pedig természetes eredetű illatanyagot tartalmaz. Ápolja, védi és hidratálja a bőrt és szintén csak organikus, ehető anyagokból áll, előállítása során kémiai feldolgozás nem történt. Természetes összetevői gyengéden, de hatékonyan ápolják a cserepes ajkakat. Naturális alapanyagai részlegesen csökkenthetik az UV sugárzás káros hatásait. Kiszerelésénél és állagánál fogva, nem csak az ajak ápolására alkalmas, hanem minden érzékeny és kiszáradt bőrfelületen tökéletesen hatékony.
A kozmetikumok csomagolás is környezetbarát: újrahasznosított, FSC karton valamint újrahasznosított alumínium és üveg tégely a csomagolás. A műanyag elemek pedig PLA, azaz növényi bázisú műanyagból készülnek.
További információ: www.coconutoilcosmetics.com

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra