Kagylóba zárt parfümök modern Vénuszoknak

Publikálva:

Botticelli híres festményén Vénusz, a szépség és a szerelem istennője, egy fésűkagylóból születik. És most megint szépség és vágy kel életre a kagylóhéjból….

Szépségápolás természetesen

Publikálva:

Gondoltad volna? Csak citrom, víz és szódabikarbóna kell a házi készítésű limoncello dezodorhoz. Három egyszerű recept, amit azonnal kipróbálhatsz, és egy remek könyv, amit mindenképpen írj fel a kívánságlistádra….

Csak azt tedd a bőrödre, amit meg is ennél!

Publikálva:

A világ első ehető kozmetikumait magyar fejlesztőik alkották meg kókuszolajból. A készítmények kizárólag organikus, ehető, valamint génmanipuláció-mentes összetevőket tartalmaznak….

Dacolj a hideg téllel: rózsák a fürdőszobában

Publikálva:

Szeretem a rózsát, de nem a virágboltit, hanem a kertit. Azokat a szappanokat és kencéket is nagyon szeretem, amelyeknek olyan az illata, mint egy rózsabokornak….

Karácsonyi bőrradír természetes hozzávalókból

Publikálva:

Elhatároztam, idén az Adventi időszak kellemes és stresszmentes lesz. Ennek örömére – természetes hozzávalókból – elkészítettem a karácsonyi bőrradírt….

Citromfüves-olíva olajos pezsgőfürdő

Publikálva:

Jószag boltokban drágán árulják, otthon 3 perc alatt elkészítheted és természetesen fillérekért. Ráadásul mesterséges anyagoktól mentes….

Visszaugrás a navigációra