term ID:
parent cat ID:21
parent cat ID 1:
post ID:45130
category_21 #32cdd1

Pipere: Legyen szép a mosolyod!

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Pipere: Legyen szép a mosolyod!

Myreille - Publikálva:

Ajakradír, ajakbalzsam, fogpor, fogtabletta, házi készítésű fogpaszta, mindenféle hasznos és praktikus pipere a ragyogó mosolyért.

Összegyűjtöttem, milyen ajak- és fogápolási termékeket használok jelenleg. (Fotó: Myreille)

Összegyűjtöttem, milyen ajak- és fogápolási termékeket használok jelenleg. Ez már majdnem felér egy “reggeli rutin” videóval… (Fotó: Myreille)

  Fogkrém Évtizedek óta Elmex fogkrémet használunk. A gyerekek a fogaiknak megfelelő gyerek vagy junior fogkrémet, mi pedig a klasszikus, felnőtt változatot. Néha – ha Müllerben járok és pofátlanul olcsón jutok hozzá csomagban – kiegészítem Aronal-lal is. Az Elmex a klasszikus esti fogkrémem, azonban reggel és napközben vicces fogtablettákat, fogporokat használok. A fogtabletta használata nagyon egyszerű: meg kell rágni, majd a bevizezett fogkefével már lehet is fogat mosni. Bőséges lesz a habja és roppant hatékony. Bevallom, régóta ismerem a fogtablettákat, de csak azóta igazán jó barátaim, amióta újrahasznosítható műanyag flakonban árulja a Lush. A korábbi, papíros csomagolással nehéz volt kezelni, kiszakad, átázott, ha bénázta, sok gond volt vele. Most könnyű adagolni és vízbiztos.
Fogtabletták és fogpor a Lush-tól. (Bling! fogtabletta, Boom! fogtabletta, Oral Pleasure fogtabletta, Tooth Fairy epres fogpor)

Fogtabletták és fogpor a Lush-tól. (Bling! fogtabletta, Boom! fogtabletta, Oral Pleasure fogtabletta, Tooth Fairy epres fogpor)

  Fogkefe Környezettudatosságom leggyengébb pontja a fogkefe. Ragaszkodom ahhoz, hogy 3 havonta cseréljem a fogkeféket – és igen, lelki szemeim előtt ilyenkor mindig megjelenik egy nagy kupac szemét, csak fogkeféből -, de nem tudok sok pénzt költeni fogkefére. Tetszik a bambusz és a cserélhető fejű fogkefe, de amíg egy környezettudatos fogkefe vagy fogkefe fejének áráról lecserélem a család összes fogkeféjét, addig nem fogok változni.   Fogselyem Az utóbbi időben arról is hallani, hogy talán mégse olyan hatékony. Én szeretem használni.   Ajakápoló és rúzs Néhány hete néztem át az összes piperémet és szanáltam azokat, amelyeknek lejárt a szavatossága. Jó néhány rúzs is a kukában végezte, az ajakradírt pedig beköltöztettem a zuhanyzóba, hogy rendszeresebben használjam. Új szerzemény a Lush Passion Fruit ajakbalzsamja, amely nagyon gyümölcsös és sárga színével minden alkalommal felvidít. Nem a fürdőszobában tartom, hanem az íróasztalon.
Az extraszűz kókuszolaj, jojobaolaj és maracujavirág-olaj jóvoltából a keverék könnyen siklik az ajkadon, miközben csillogó fényt és pompás gyümölcsös ízt hagy maga után.

Az extraszűz kókuszolaj, jojobaolaj és maracujavirág-olaj jóvoltából a keverék könnyen siklik az ajkakon, miközben csillogó fényt és pompás gyümölcsös ízt hagy maga után.

  Vidra házi fogpasztája Hozzávalók: 2 teáskanál kókuszolaj, 1 tk szódabikarbóna, 1 tk natúr – Dentomin (zeolitos) – fogpor (DM-ben, zöldboltokban kapható) és ízlés szerint fodormenta olaj. Bele lehet törni egy kapszula kalciumtablettát (sima lenyelőset, nem pezsgőtablettát)  és mehet bele szárított, majd porrá őrölt zsályalevél is. Utóbbi antibakteriális hatasú és jót tesz az ínynek. A házi fogpaszta krémes állagú, sőt a kókuszolaj miatt 22-24 fok fölött kicsit el is folyósodik, érdemes hűvösebb helyen tartani. A Dentomin és a szódabikarbóna önmagában is használható fogfehérítésre, de csak hetente egy-két alkalommal.

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra