term ID:
parent cat ID:21
parent cat ID 1:
post ID:37586
category_21 #32cdd1

Pipere: októberi kalandozások a fürdőszobámban

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Pipere: októberi kalandozások a fürdőszobámban

Myreille - Publikálva:

Ragyogással számolok le az őszi borúval és túlzás nélkül állíthatom, hogy megtaláltam a világ legjobb fürdőgolyóját.   Elixir 7.9 Ragyogást megújító szérum és Fiatalság serkentő éjszakai arcápoló Az elmúlt hónapban nappal a ragyogást megújító szérumot, éjszaka pedig a fiatalság serkentő éjszakai arcápolót használom. És élvezem! Valódi luxus naponta kétszer. Valószínűleg nem ezzel kellene kezdeni egy ragyogást és fiatalságot ígérő kozmetikum bemutatását, de az első és meghatározó élményem az Elixir 7.9 készítményekkel, amely minden krémezésnél visszatér és mosolyt csal az arcomra, hogy nagyon finom az illatuk, tökéletes az állaguk, könnyen és gyorsan felszívódnak. Én már az illattól és a rendszeres krémezéstől – igen, attól a pár perctől, amit koncentráltan önmagamra fordítok – fiatalabbnak és ragyogóbbnak érzem magam. A szérum leírása alapján némileg fáztam a bevonat szó kapcsán, de soha, egyetlen pillanatig nem érzetem a maszkos-bevonatos hatást, csupán ápoltságot. Azt a lendületet, hogy kész vagyok, indulhat a nap. Pár napos használat után azt vettem észre, hogy se reggel, se este “nincs szüksége az arcomnak a krémezésre” (értsd: nem húzódik, száraz vagy szürke), hanem jól érzem magam a bőrömben.

Elixir 7.9 Ragyogást megújító szérum/Yves Rocher

Elixir 7.9 Ragyogást megújító szérum/Yves Rocher

“A szérum, ami újra aktiválja bőre ragyogását. A növények jelentik a legnagyobb élő energiaforrást a világon. Az Yves Rocher kutatói az Elixir 7.9 komplexet fénymegújító technológiával párosították. A bőr belsejében található sejtek 4-szer több kollagént tartalmaznak. A felszínen lévő tükörsejtek újra visszaverik a fényt, így az arcbőr ragyogóbbá válik. Már 1 nap alatt bőre energiával teli, egységes és ragyogó, 1 hét alatt bőre simábbá válik és sötétebb zónái halványodnak, 1 hónap alatt bőre fiatalosan sugárzik és az Ön legszebb tükrévé válik. Több mint 90%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz. Ez a szérum ragyogó és tökéletes bevonatot képez bőrén. Parabén- és ásványiolajmentes.”
Elixir 7.9 Fiatalság serkentő éjszakai arcápoló/Yves Rocher

Elixir 7.9 Fiatalság serkentő éjszakai arcápoló/Yves Rocher

“- Az első éjszaka után : ébredés után érzi, hogy bőre feltöltődött, hidratált és arca frissé vált. – Egy hét után : bőre gyorsabban regenerálódik és kipihentebbnek tűnik. – Egy hónap után : bőre megújult, feltöltődött és fiatalságtól ragyogó.” Nem tudom megmondani, hogy mostanság azért szeretek belenézni a tükörbe vagy tetszik a képeken visszaköszönő önmagam, mert a hatóanyagok szebbé, fiatalabbá, ragyogóbbá tettek, vagy egyszerűen belülről lettem kisimultabb és ez meglátszik az arcomon is. Az gyanúm, hogy a kettő együtt volt hatásos, az egyik erősítette a másikat…
Kézápoló elixír radírozó szemcsékkel/Yves Rocher

Kézápoló elixír radírozó szemcsékkel/Yves Rocher

Kézápoló elixír radírozó szemcsékkel Csupán két pillanat és tettem valamit a kezeimért. Kárpótlás azért, mert napokat ázik a kezem a koszos vízben, mert éppen a fugázást takarítom vagy kesztyű nélkül ültetem a virágot, irtom a tarackot. Tiszta, száraz kezet kell átdörzsöli, átmasszírozni, majd langyos vízzel lemosni. Körömlakkozás előtt 5-6 naponta szoktam használni a kézápolót. Összetevői: biogazdaságból származó árnika kivonat, epermagok, barackmag zúzalék, repceolaj. Fontos információ még parabén és ásványi olaj mentes és nem tartalmaz állati eredetű összetevőket sem.
Mandulacsók (ALMOND KISS) körömlakk/The Body Shop

Mandulacsók (ALMOND KISS) körömlakk/The Body Shop

Mandulacsók (ALMOND KISS) körömlakk Meglepetésszerűen kaptam egy tejeskávészínű Art Deco Ceramic 86 körömlakkot. Mert imádom a nude színeket. És most már tudom, hogy illenek is hozzám. Ezen felbuzdulva azonnal újra terepszemlét tartottam és a The Body Shop Mandulacsókja azonnal fel is került a “kell nekem” listára.
Fairy Ring szappan/Lush

Fairy Ring szappan/Lush

Fairy Ring szappan Nagy tömbben egy vicces gombaház, szeletben pedig érdekes szappan. Különlegessége, hogy friss gombával készül és a shiitake gombáról azt tartják, hogy serkenti a vérkeringést és antibakteriális. Nagy őszi kedvencem, igazi meseszappan.  Illatában a párás októberi levegő keveredik pacsulival és mirhával.
Sparkler_Ballistic02

Sparkler fürdőgolyó, nem is golyó, nem is szellemes forma, de a világ legjobb fürdőgolyója/Lush

  Sparkler fürdőgolyó Igen, a látszat csal. Nem golyó, de úgy viselkedik, mit a fürdőgolyók és az egyszerű sárga henger óriási csodákat rejt. Már az gyönyörű, ahogy “felrobban” a vízben, az illata pedig Rose Jam, ami régóta a kedvencem, ám az igazi meglepetés csak ezután következik: a víz narancsosan, aranyosan csillog, mintha tündérek gyűjtötték volna össze a csillagport és szórták volna bele a kádba. Tudom, elcsépelt, de ha csak egy fürdőgolyót próbálsz ki ebben a hónapban, akkor ez legyen. Sőt, ha ebben az évben egyetlen fürdőgolyót veszel meg, akkor is a Sparkler legyen. Ui: Ezeken a hűvös, őszi estéken imádok fürdeni. Már arra is van tervem, hogy a következő három pénteken mivel fogom indítani a hétvégét:
lush_halloween

A Lush halloweeni kínálatában szerepel három nagyszerű dolog: Northern Lights fürdőgolyó, Wizard habfürdő és Pumpkin habfürdő, mindhármat ki akarom próbálni októberben.

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra