term ID:
parent cat ID:21
parent cat ID 1:
post ID:45974
category_21 #32cdd1

Arganolajos hajápolás az egészséges, csillogó hajért

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Arganolajos hajápolás az egészséges, csillogó hajért

Myreille - Publikálva:

Megtetszett az ára és a csomagolása, tehát muszáj volt kipróbálnom az Inecto Naturals samponokat és balzsamokat. Az összetétel csak a harmadik szempont volt, de nem kevésbé fontos. Tudatos vásárlóként, aki marketingből és PR-ból él, egészen nevetségesnek tűnik az az érv, hogy egy terméket azért vásárolok meg, mert szép a csomagolása és jó az ára. De! Szeretem és elismerem a jó marketing megoldásokat, másrészt egy jó felütés után még kíváncsibb vagyok a termékre és önmagamat figyelgetem, hogy törzsvásárlóvá válok vagy a következő vásárlásnál egy másik márka lesz csábítóbb.

Arganolajos sampon, balzsam, regeneráló hajpakolás és hajolaj. (Fotó: Myreille)

Arganolajos sampon, balzsam, regeneráló hajpakolás és hajolaj. (Fotó: Myreille)

Persze, óvatos duhaj vagyok: először csak egy sampont vettem, hogy ismerkedjem a márkával és az ígéretek mögötti tényekkel. Majd úgy alakult, hogy mielőtt további termékeket vásároltam volna, az arganolajos hajápoló sorozatból kaptam egy próbacsomagot az Inectotól. (Utóbbi tény, nem tesz elfogulttá, de nagyon köszönöm a figyelmességet.)
Inecto Naturals arganolajos sampon és hajbalzsam (Fotó: Myreille)

Inecto Naturals arganolajos sampon és kondicionáló (Fotó: Myreille)

Az Inectoról érdemes tudni, hogy egy brit szépségápolási márka, bőr -, haj- és testápolási termékeiket a természet inspirálta. Az Inecto Naturals hajápolási termékek tiszta argánolaj (és a kókuszolajos család tiszta kókuszolaj) felhasználásával készülnek, melyek védik és táplálják a bőrt és a hajat. Az organikus olajak fenntartható forrásból származnak, a termékek összetevőinek 90%-a természetes eredetű, és nem tartalmaznak parabéneket, színezéket és allergén illatanyagokat. Szintén fontos információ, hogy a termékek előállítása során nem végeztek állatkísérleteket. Az Inecto Naturals az állatvédelmet olyan komolyan gondolja, hogy a Noé Állatotthonnal együttműködve támogatja a jelenleg ott élő több mint 1100 állatot egy négy hónapon át tartó kampány keretében. 2016. május 1. és 2016. augusztus 31. között minden eladott Inecto Naturals termék után 7 forintot a Noé Állatotthon kap, és az így összegyűlt támogatást az ott élő állatok etetésére, ellátására, éltének jobbá tételére tudják fordítani. Az arganolajos samponnak kellemes az állaga, puderesen finom az illata és tényleg egészséges, fényes lesz tőle a hajam. – Nem véletlen, hogy pár használat után a többi terméket is ki akartam próbálni. – Egyetlen szépséghibája, hogy az összetevők között ott az SLS. Korábbi felbuzdulásommal ellentétben mostanság megengedőbb vagyok az SLS-sel és társaival, figyelek, hogy szembe ne kerüljön, ám használok olyan termékeket, amelyek tartalmazzák.
Arganolajos regeneráló hajpakolás és hajolaj. (Fotó: Myreille)

Arganolajos regeneráló hajpakolás és hajolaj. (Fotó: Myreille)

Nem vágatom a hajam, azaz hosszú, így minden hajmosás után használok , kondicionálót vagy hajpakolást és hajolajat. Az Inecto termékei ebben is jól teljesítenek. Nem gubancos a hajam, nem seprűs a vége és nem is nehezül el, ellenben remek a tartása, van mennyisége és szép a színe. Mindegyik terméknek terméknek remek az állaga, jól tapad a hajra, az illata pedig tiszta, szinte illat nélküli. Bánatom, hogy a hajolaj adagolója túl nagy mennyiséget ad, legalábbis én egy kicsivel kevesebbet használnék az elképzeléseim szerint, de miután megszárad a hajam, sohasem jelent gondolt a hajolaj mennyisége. Mindent összevetve, az Inecto Naturals nagyon szimpatikus márka – jó az ára, szép a csomagolása (igenis fontos érv, ha naponta legalább kétszer szemezek velük a fürdőszobában), jó a filozófiája és azt hozza, amit ígér. A sampont, a kondicionálót és a hajpakolást is újra fogom venni, a hajolajon még gondolkozom. Leginkább azon, hogy bármilyen hajolaj helyett inkább rendelek magamnak 100%-os arganolajat, de ez már egy másik történet. Információ: Az Inecto Naturals argánolajos sampon és kondicionáló a DM-ben és a Tescoban, a pakolás és hajolaj csak a Tescoban érhető el. Ezen kívül Inecto még megtalálható a Rossmannban és az Auchanban is, csak nem minden terméket forgalmazzák mindenhol. Illetve a www.takemeshop.hu webáruházban megtalálható az összes termék. Ragaszkodj hozzánk, iratkozz fel a hírlevélre is!

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra