term ID:
parent cat ID:21
parent cat ID 1:
post ID:24832
category_21 #32cdd1

Serendipity: Heni kincsei a gyűrűtől a csizmáig

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Serendipity: Heni kincsei a gyűrűtől a csizmáig

Myreille - Publikálva:

paprikamolnar01

Juhász-Váczi Heni a Folqa szuvenírbabák megálmodója megmutatta kedvenc tárgyait.  Lesz itt csizma, hajkefe és megújult paprikamolnár is.   A Folqa babák minden részlete arról árulkodik, hogy aki megálmodta őket, szereti a szép tárgyakat és figyel a részletekre. Fontos számára, hogy a tárgyak ne csak funkcióval bírjanak, hanem örömet szerezzenek és inspiráljanak. Heni kedvenc tárgyai is éppen ilyenek:

pad

Orla Kiely után szabadon, aranyosan

Juhász-Váczi Heni: “Az egyik legkedvesebb tárgyam a fiam DIY padja. A padon látható minta, Orla Kiely klasszikus motívuma, nagy kedvencem, ezért a nagypapa által készített fenyőpadot a férjem, fehérre festés után, ezzel a mintával díszítette, a kérésemre arany színnel.”
stomfai-krisztina_bird-ring

Stomfai Krisztina Madárka gyűrűje

Juhász-Váczi Heni: Stomfai Krisztina gyűrűivel már régóta szemeztem. Tavaly augusztusban egy hétköznapi beszélgetés közben a férjem – aki tudta, hogy szeretem Kriszta gyűrűit – csak úgy megkérdezte, nekem melyik tetszik a legjobban. Amikor szeptemberben, a szülinapomra meglepett a madárkával, elárulta, hetekig járt Krisztához, hogy a méretet és minden részletet egyeztessenek. A madárkát azóta is minden nap hordom, szinte rám nőtt.”
Sorel1964PacGraphic

Sorel csizma

Juhász-Váczi Heni: Karácsony előtt egy héttel a férjem a hóna alá vett, hogy nem tudja egyedül megvenni az ajándékot, mert próbálni kell. Ez a csizma lett belőle! Telitalálat. Annyira én vagyok!
pylones

Pylones hajkefe

Juhász-Váczi Heni: “A Pylones hajkefét legalább 3-4 éve gyűröm, használom, és bár lehet, a mintája, a színei ma már nem a legizgalmasabbak, de engem reggelente mindig megmosolyogtat. Egyszerűen vidámságot áraszt. És persze ezt is a férjemtől kaptam.”
paprikamolnar

Folqa paprikamolnár

Juhász-Váczi Heni: “A Folqa paprikamolnár – vállalkozásom egyik alapdarabja és egyben szívemcsücske – 2012. decemberében átalakult és bátor piros színbe bújt, sőt, egy picit csillogást is kapott. Design polcom alapdarabja ő.”
panton

Gyerek Panton székek

Juhász-Váczi Heni: “Rajongok a retroért. 8 évvel ezelőtt magángyűjtőtől vásároltunk két darab 60-as évekbeli, Csehszlovákiából származó fotelt. Igazi alap bútor: hatalmas és leírhatatlanul kényelmes. Mi pilóta foteleknek nevezzük őket. Lassan megérnek a kárpitozásra, mégis nehezen válunk meg a még eredeti bevonattól, amiknek hibája mostanra néhány kopáson kívül csak a gombok hiánya itt-ott.  Ugyancsak klasszikus design a kisfiam kék gyerek Panton széke. A Panton székek fogalmak, és az, hogy egy ilyet meg tudtunk csípni, mint utolsó darabot egy leárazáson, hatalmas örömöt jelentett számomra. És most már az is bizonyított, nem csak a külleme egyedi és fantasztikus, de a teherbírása is tökéletes, a fiam bő egy éve minden nap gyötri, de meg se látszik rajta.” Nézd meg a Serendipity sorozat korábbi részeit is!>>>

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra