term ID:
parent cat ID:21
parent cat ID 1:
post ID:37033
category_21 #32cdd1

Pipere: szeptemberi kalandozások a fürdőszobámban

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Pipere: szeptemberi kalandozások a fürdőszobámban

Myreille - Publikálva:

Fodrász után vissza kellett szerezni a nyári szőkeség, a cipőbe zárt lábaknak is jár a körömlakk és megvan a világ legjobb szempillaspirálja.

Pipere: szeptemberi kalandozások a fürdőszobámban

Pipere: szeptemberi kalandozások a fürdőszobámban

Blonding spray/John Frieda

Blond spray/John Frieda

Nem, nem vagyok természetes szőke. Pontosabban szőke vagyok, de nem annyira, mint látszik. A hajamon. Nem, nem festem a hajam. Legalább 10 éves szőkítő sprayt használok, ami éppen annyit világosít – hivatalos színe szerint sötétszőke – hajamon, amilyennek igazán szeretném. Tulajdonképpen a nyár és a tenger ugyanezt tenné a hajammal, mint a kemikáliák, csak azokat még nem tudom a fürdőszobapolcon tárolni. Évekig a Schwarzkopf Blond Spray-t használtam, de egy ideje nem forgalmazzák itthon, úgyhogy a bécsi kirándulások alkalmával szoktam beszerezni. Egy flakon 3-4 évig is kitart nálam – általában fodrász után és havonta, kéthavonta használom 1-2 alkalommal -, de nyár elején végérvényesen a flakon végére értem. Hirtelen felindulásból újból belevetettem magam a szőkítők világába, így találtam meg John Frieda Go blonder termékeit. Csak a spray-t használom és tökéletesen működik, ráadásul az illata sokkal, de sokkal jobb, mint a többi szőkítő spraynek.
Eau des 4 Reines/L'Occitane

Eau des 4 Reines/L’Occitane

“Ezer éve” használom ezt a parfümöt és eddig azért hagytam ki a válogatásokból, mert így, ebben a formában már nem kapható. Most viszont azért került be a kedvencek közé, mert megint itt az ősz, megint rózsát dugványozok és megint rózsás korszakomat élem. Az Eau des 4 Reines nem volt szerelem az első “szaglásra”, hanem idővel változott, finomodott annyit az illat, hogy a kedvencem legyen. Rózsás, üde, megunhatatlan.
African Paradise/Lush

African Paradise/Lush

Az African Paradise újdonság a Lushnál. Az édes, fűszeres, virágillatú testkondiciónálóban a friss mangólevél,  a mandula- és a moringaolajat, valamint a sheavaj és az aloe vera táplája a bőrt. A használata rendhagyó. Zuhanyzás után kell magunkra kenni, majd lemosni és megtörölközni. Már az első alkalommal puhább, szebb lett a bőröm – hetente 1-2 alkalommal használom, hogy sokáig kitartson a tégely -, és nagyon szeretem az illatot, ami beburkol a használata után.
Rosy Outlook/Sally Hansen

Rosy Outlook/Sally Hansen

Legújabb mániám a nude színek, de nem kézen, hanem a lábon. Eredetileg tejeskávé színt kerestem, de végül a rózsaszín mellett kötöttem ki. Azt hiszem, hogy ezt is pont fordítva csinálom, mint kellene, mert én télre választok pasztelles, finom színeket. Azt se szeretem, ha egyforma színűre lakkozom a kezemen és a lábamon a körmöket és ehhez a rózsaszínhez jól megy (kézen) a piros és a kék minden árnyalata.
ELIXIR Dúsító szempillaspirál hibiszkusz peptidekkel/Yves Rocher

ELIXIR Dúsító szempillaspirál hibiszkusz peptidekkel/Yves Rocher

Az Yves Rocher új, ELIXIR Dúsító szempillaspirál hibiszkusz peptidekkel éppen olyan remek dolog, mint ahogyan hangzik. Barna, fekete és kék színben kapható, én a feketét használom. Leírása szerint: A hibiszkusz peptid vékony filmréteget képez a szempillán, amely táplálja, védi és megerősíti a szempillák keratinszálait. Az Elixir Dúsító szempillaspirál folyékony és krémes textúrája dúsítja a pillákat anélkül, hogy elnehezítené azokat. Egész napon át tartó hatást biztosít. A duplaszálas, kúp alakú kefe pontos és kényelmes felvitelt tesz lehetővé. Szétválasztja a szempillákat, és dúsítja őket a tövektől egészen a végekig. Nekem ilyen jó szempillaspirálom még nem volt. Két mozdulat felkenni, látványosan nagyobbak lesznek a szempilláim és nem ragadnak össze. Kozmetikus rendszeresen festi a szempilláimat – mert ennyire azért szőke az alapszínem, hogy erre szükség van -, viszont amikor csinosabb, dögösebb, ápoltabb szeretnék lenni, feltuningolom szempillaspirállal. Amióta megvan ez a szempillaspirál, gyakrabban szeretnék csinosabb, dögösebb, ápoltabb lenni, ráadásul ezzel a spirállal még gyerekek mellett is belefér a reggeli smink.

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra