Plaisirs Nature – Az illatok bűvöletében

Myreille

Vadregényes levendula és vadszeder, egzotikus korianderes mangó, trópusi kókusz, érzéki Bourbon vanília és egy elfogult termékteszt.
Foglalkozási ártalom, hogy elég rendesen “be vagyok oltva” marketing ellen. Tetszenek a szépen felépített, szellemes kampányok és értékelem a remek kommunikáció, de tusfürdőre nem szeretek sokat költeni.
Az Yves Rocher nagyszerűen vezette be a Plaisirs Nature termékcsalád új illatait. Mondjuk ezzel a csomagolással nem volt nehéz dolguk, már a színek és a grafika láttán megremegett a lábam, de ehhez még egy jól átgondolt tematikát is kapcsoltak. Mert mire vágyik a nő? (Főleg a mindennapi rohanás után, előtt és közben.) Kellenek “relaxáló illatok “- mandula-narancsvirág, narancsvirág-keserű narancs-levendula és levendula-szeder -, kellenek  energetizáló illatok – mandarin-citrom-cédrus, málna-borsmenta és mangó-koriander – és kellenek érzéki illatok – kókusz és Bourbon vanília.
Persze, úgy szép (és kerek) ez a történet, ha bevallom, mindegyik új illat ellen volt kifogásom. A vaníliát és a kókuszt nem szeretem, mindig túl édes, túl ragadós; a málnát és a mangót miért kell elrontani borsmentával és korianderrel; már a konyhában is kiakadok a rengeteg újdonságtól, ragaszkodom a bevált dolgokat. A levendula pedig öregasszonyos keverjük vadszederrel vagy török édességeket idéző narancsvirággal.
Természetesen most jön a nagy fordulat: akármilyen előítéletekkel is vágtam bele a termékek próbálgatásába, az illatok nem csak elvarázsoltak, de illatfüggővé tettek. Nincs bennük semmi pozőrség vagy túltolt nőiesség, csak természetesség, finomság, rafinéria. Ám nem csak az illatok szenzációsak, a kozmetikumok állaga is lenyűgöző. A kókuszos tusfürdőnek olyan finom a habja, mintha selyem kúszna a bőrömön, a citrusos illat felvillanyoz, a mangótól különlegesnek érzem magam, a tápláló, krémes testápolók krémparfümökkel vetekednek, a testradír pedig minden alkalommal azt suttogja a fülembe, hogy élni jó.
 
plaisirs nature01levendulanarnacsvirag
És levendulából semmi se elég. Imádom a gyümölcsös vadszederrel és narancsvirággal is.
plaisirs nature01mandulanarancsvirag
 
 
plaisirs nature01mandarin
A Plaisirs Nature különböző illatai különböző formában kaphatóak. Van tusfürdő, tusfürdő olaj, cukros testradír, szappan, radírozó hatású szappan, testápoló, tápláló-krémes testápoló, fürdőtabletta, eau de toilette. Nem minden illatból készült el a teljes termékpaletta, de az illatok és a termékek párosítása is remekül sikerült.
plaisirs nature01malna
plaisirs nature01mango
Ráadásul ezek a kozmetikumok a környezettudatos életmódhoz is passzolnak. Főként természetes eredetű összetevőkből készülnek, ásványi olaj és parabén mentesek. A flakonok és tégelyek részben újrahasznosított műanyagból készülnek és természetesen szelektíven gyűjthetőek és újrahasznosíthatóak.
plaisirs nature01kokusz
plaisirs nature01vanilia
A három aktuális kedvencem a Plaisirs Nature testápolási kollekcióból:
1. Mangó-koriander tusfürdő
2. Mandarin-citrom-cédrus testradír cukorszemcsékkel
3. Bourbon vaníliás tápláló, krémes testápoló

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra