term ID:
parent cat ID:21
parent cat ID 1:
post ID:46569
category_21 #32cdd1

Teszt: Lirene arckrémek és micellás gél

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Teszt: Lirene arckrémek és micellás gél

Myreille - Publikálva:

Nehéz elszakadni a hatalmas reklámkampányokkal, csinos tégelyekben futtatott krémektől és kipróbálni egy ismeretlen, ráadásul olcsónak számító kozmetikumot. Kaland happy enddel!

Tesztelt Lirene kozemtikumok (Fotó: Myreille)

Tesztelt Lirene kozemtikumok (Fotó: Myreille)

Úgy illene, ha a Lirene kozmetikumok összetevőivel kezdeném, hiszen ez lehetne az alapja a tudatos döntéseknek és az értékeléseknek, de az összetevők (apró betűs) listája nekem nem sokat mond. Annak alapján ítélek meg egy kozmetikumot, hogy mit várok tőle/általa és nálam milyen eredményeket hoz, ezért a következő teszt nagyon-nagyon szubjektív. Három Lirene terméket próbáltam ki, mindegyik a kategóriájában pénztárcabarát és két hét tapasztalatairól mesélek. A Lirene a lengyel Dr. Irena Eris Cosmetic Laboratories vállalat egyik fő márkája, amely már több mint 30 éve prosperál. A cég alapító-tulajdonosa Dr. Irena Erisnek a varsói Orvostudományi Egyetemen gyógyszerész szakon szerezett diplomát, majd a berlini Humboldt Egyetemen 1983-ban doktori címet. Az összes forgalmazott termék saját, eredeti receptek alapján és többszörösen elvégzett tesztek, kísérletek után kerül forgalomba. A cég filozófiája, hogy a termékeiben ötvözze a minőséget, az innovációt, a hatékonyságot és a biztonságos használatot. Lirene Physio-Micellás arctisztító gél A micellás arctisztítókat nem smink, hanem a szennyeződések eltávolításához használom és kellenek ahhoz, hogy tisztának érezzem az arcom. A Lirene Physio-Micellás arctisztító abban különleges, hogy gél állagú. Vízzel és víz nélkül is használható, én víz nélkül használom, legtöbbször esténként, de napközben is át szoktam törölni az arcomat forróbb napokon. Az adagolófejjel ellátott kiszerelés tökéletes, pont annyi kerül a vattakorongra, ami egy arctisztításhoz szükséges. Ráadásul pont azt tudja, amit ígér: tisztít és tonizál. Használat után üde és friss a bőröm. Szerintem jobb, mint a micellás vizek. Ezentúl állandó szereplője lesz a fürdőszobai polcnak. Mandulaolajos bőrsimító és tápláló arckrém Arcápoló krémből többfélét kínál a Lirene. 40 évesen a mandulaolajosra esett a választásom, mert hiába vagyok tudatos vásárló – vagy legalább szeretnék az lenni – a csomagoláson olvasható ígéret: “intenzíven hidratál, kisimítja a ráncokat és javítja a bőr rugalmasságát”, levett a lábamról.
Lirene Physio-micellás arctisztító gél, Pearl Rejuvenation ránctalanító termékcsalád – szemkörnyék ápoló, Mandulaolajos bőrsimító és tápláló arckrém (minden bőrtípusra) (Fotó: Myreille)

Lirene Physio-micellás arctisztító gél, Pearl Rejuvenation ránctalanító termékcsalád – szemkörnyék ápoló, Mandulaolajos bőrsimító és tápláló arckrém (minden bőrtípusra) (Fotó: Myreille)

  Mivel minden bőrtípusra és éjszakai és nappali krémként is használható, ráadásul 50ml-es tégely 999 Ft, nem vártam csodákat. Könnyű, rövid ideig ható hidratálásra számítottam, ám a mandulaolajos krém úgy hat a bőrömre, mint a faggyúkontrollos szuperkrémem. Mélyen és hosszan hidratál, ugyanakkor nem hagy zsíros érzést, gyorsan felszívódik és szebbé, feszesebbé varázsolja a bőrömet. Egyetlen dologgal vagyok elégedetlen, az illatával. Nem kellemetlen vagy zavaró, hanem jól megkomponált “tipikus arckrém illata” van, olyan amilyet a nagymamám és az anyukám használt gyerekkoromban. Én viszont jobban szeretem a semleges, szinte illattalan arckrémeket. “A Pearl Rejuvenation termékcsalád kívülről a fehér gyöngy kivonat azonnal csökkenti a finom ráncok láthatóságát, javítja a bőr tónusát és optikailag azonnal simább bőrt eredményez, valamint belülről csökkenti a ráncok mélységét és szélességét a szabadalmaztatott komplexnek köszönhetően. Ezen komplex a két antioxidáns a Thioproline és a Rosmarinic sav egyedülálló kombinációját jelenti. Együttes hatásuk sokkal erősebb, nagy szerepet játszanak a bőr káros hatásoktól való védelmében. Tökéletes kombinációjuk növeli a bőr rugalmasságát, sűrűségét, feszességét és javítja szilárdságát, a bőr rostjainak erősségét.” Pearl Rejuvenation ránctalanító termékcsalád – szemkörnyék ápoló Nagyjából 15 éve azt mondta nekem a világ legjobb kozmetikusa – aki azóta is a kozmetikusom -, hogy a ráncokat nem eltüntetni kell, hanem megelőzni, és ha tükörbe nézek, akkor igaza volt. Elég jól állok. Egy-két durvább ránccal küzdök, főleg a homlokomon, főleg ha elfekszem a fejem, amúgy panaszra nincs okom. Persze, az is lehet, hogy szerencsés géneket örököltem, de én inkább abban hiszek, hogy a magamra kent szemránckrémeknek és szemkörnyék ápolóknak is hálás lehetek. Ám akármilyen jól állok, mégiscsak negyven vagyok, és ahhoz, hogy a wow hatást hozza egy szemkörnyék ápoló, jónak kell lennie. A Lirene Pearl Rejuvenation szemkörnyék ápolója nekem remekül bevált. Amióta használom, nem romlott, sőt javult a szemem környéki finom bőr állapota, és halványodni látom a homlokom mély ráncait is, pedig ha azokat nem kenegetem – igen, szemránckrémmel is rá szoktam segíteni -, akkor mélyek. A pontos és hiteles tájékoztatáshoz tartozik, hogy mindhárom Lirene terméket tesztelésre kaptam, ám nem fogadtam volna el ezeket a kozmetikumokat, ha nem olyanok lennének, amelyeket bármikor megvásárolnék. A véleményemet nem befolyásolta az ajándékozás ténye, a valós tapasztalataimról írtam.

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra