term ID:
parent cat ID:21
parent cat ID 1:
post ID:21993
category_21 #32cdd1

Serendipity: Nati 6 kincse táskától a cipőig

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Serendipity: Nati 6 kincse táskától a cipőig

Myreille - Publikálva:

Nati ízig-vérig nő. A táskája és a cipője önmagárért beszél, mindkettőt azonnal elfogadnám, bár a titkos naplójába is szívesen beleolvasnék… Nati:  “A moksha-táskát csak ünnepnapokon veszem elő! A másik táskám viszont… Jessica Kagan Cushman és igen szemtelen, de imádni való.”

A másik táskám…

A másik táskám…

A másik táskám…

A másik táskám…

Nati: “Tavaly nyáron Muránóban jártunk, egy kis műhelyben meglestük az ékszerkészítőket munka közben. Azóta szerelmese vagyok az üvegből, kristályokból készült ékszereknek, amelyek a napfényben tündökölnek.”

Zella Woods fülbevaló muránói üvegből

Nati: “A kígyóbőr hatású napló egyszerűen tökéletes, van hozzá notesz is szintén kígyóbőr hatással. Szívesen zárnám el benne a titkaimat Bridget Jones stílusban.”

Napló/Bethge Hamburg

Nati: “A reggeli pillanatokat feldobja a szív alakú tükörtojás forma, párszor kipróbáltam, a végeredmény jól mutat pirítóson, vagy  a tányér közepén ruccolás díszítéssel. Lakásavatóra hozták kedves barátaim, Butlers-es dobozban.”

Szív-formára sütött tükörtojás

Nati: “Az üvegnél maradva, rábukkantam egy klassz, praktikus bortartóra, akár a terített asztalon is elfér-romantikus, nyári vacsora elengedhetetlen kelléke.”

Esti hangulat

Nati: “Az idei év kedvence a fagyis cipő. Az Oyee Design cipője extra csajos darab! Szívesen végigsétálnék benne a Duna korzón.”

Yummy/Oyee Design

Yummy/Oyee Design

Yummy/Oyee Design

Yummy/Oyee Design

Serendipity, azaz véletlenszerű felfedezés. Ha van kedved csatlakozni az új rovatunkhoz, küldd el kedvenc dolgaid fotóját, linkjét a moksha@moksha.hu emailre egy rövid leírással, hogy miért szereted ezeket a tárgyakat, ékszereket, kiegészítőket. Gondolhatsz azokra a holmikra, melyeket birtokolsz, és azokra is, amelyeket szívesen birtokolnál. Mutass titkokat, érdekességeket és szerkeszd velünk a moksha.hu-t.

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra