Serendipity: Klára 6 kincse a matricától a selyemruháig

Myreille

Hajdu Klára énekesnő most nem jazz világába kalauzol, hanem kedvenc dolgait mutatja meg. Kiderül, milyen ruhában énekel és hova jegyzi fel dalszövegeit.
 
Leginkább a Balázs Elemér Groupból és Hajdu Klára Quartetből ismerhetitek Hajdu Klárát, bár legutóbb a Balkán Fanatik Ölelj magadhoz albumán is énekelt. Most elmeséli, miért különleges a selyemruhája, amelyben énekel, és milyen holmik kedvesek szívének.
Klára: “Az a megtiszteltetés ért, hogy a fiatal selyemfestő és -tervező, Jószai Nóra felkért legyek modellje új márkájának, a Yossay-nak, így elsők közt viselhetem ezeket a finom és dekoratív ruhákat. Ez a meseszép darab már a sajátom és örömmel lépek benne színpadra.”

Hajdu Klára


Klára: “Egy karlánccal kezdődött…azóta szinte minden alkalomra kapok egy-egy charmot a kedvesemtől és a szüleimtől. Bőséges a választék, így mindenki megtalálja a személyiségéhez leginkább illő függőket. Vigyázat, függőséget okoz!”

Thomas Sabo


Thomas Sabo


Klára: “Régóta vágyom egy ilyen matricára, jól mutatna a fehér macbookomon.”

Igen, ez egy matrica


Klára: “Születésnapomra kaptam egy ilyen karpántot. Azóta is ebben tartom a telefonom, ha futok vagy edzek.”

Karpánt telefonhoz


Klára: Róth Anikó, akinek nem olyan régen megújult a weboldala, számomra nagyon kedves művész. Rajzaival azonnal a szívembe lopta magát. Pont itt, a Mokshán olvastam egyszer róla, így ismertem meg. Ebbe a naplóba szoktam írni a dalszövegeimet.”

Róth Anikó naplók


Hajdu Klára hivatalos oldala>>
Napi zenének pedig: Balkan Fanatik feat. Hajdu Klára – Fúvom az énekem (még több dalt pedig erre hallgathattok).

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra