Waiting All Night: Igaz történet 5 perc 14 másodpercben

Myreille

kurtyeager

Rudimental és Ella Eyre közös dalához, a Waiting All Night-hoz hátborzongatóan csodálatos videoklip készült. Látni, hallani, érezni kell!
Nem sokat tudok a Rudimental nevű formációról, de rádióban hallottam pár dalukat és mivel nekem alapjáraton bejön a drum and bass, a rádiót mindig felhangosítottam, amikor őket játszották. Néhány nap után már elkezdtem keresni is a zenéjüket.

Waiting All Night hivatalos videoklipje felkavaróan csodálatos. A történet alapja megtörtént esemény, és azok, akik  felelevenítik, részesei voltak ennek a sztorinak.
A San Francisco-i születésű BMX bajnok, Kurt Yeager lábszárát (egy motor)baleset után amputálni kellett. Az ő felépülésének igaz történetét meséli el a videoklip egészen addig, amíg újra a félcsőben bringázik. Kurt Yeager önmagát alakítja és az összes többi szereplő profi BMX-es, akik egyben Kurt Yeager barátai is. Már az első pillanatban érződik, hogy itt minden túl hiteles, itt nem arról van szó, hogy a színészek megpróbálták felvenni a karaktert, itt mindenki visszanyúlt az emlékekhez, visszalépett az időben és a fájdalom a szemekben ugyanolyan őszinte, mint a megkönnyebült mosoly. Megható, szép, felkavaró és remek hozzá a zene.
Kurt Yeager a neten:
https://www.facebook.com/KurtYaegerFa…
http://www.youtube.com/watch?v=8HoWff…
https://twitter.com/kurtyaeger
http://instagram.com/kurtyaeger
http://kurtyaeger.com
BMX-esek:
Aaron Nardi: https://twitter.com/aaronnardi & http://www.youtube.com/user/aaronnardi
Jush Allen: https://twitter.com/jushallen
Huy Doan: https://twitter.com/huydoan
Ryan Metro: https://twitter.com/Ryan_Metr0
Jimmy Levan: http://www.metalbikesbmx.com/metal_ji…
Danny Downey: https://www.facebook.com/danny.downey.7
Rudimenthal website pedig erre van>>>

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra