term ID:
parent cat ID:32
parent cat ID 1:
post ID:5749
category_32 #d3e60c

Amikor a szentek a vikingekkel találkoznak

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Amikor a szentek a vikingekkel találkoznak

Myreille - Publikálva:

Két nap, négy meccs, alig aludtunk.

Elméletileg a szezon legizgalmasabb hétvégéjén vagyunk túl, de én még mindig a Green Bay Packers – Arizona Cardinals meccs hatása alatt állok.

Mivel szívem Packers, ezért a Cardinals – Saints meccsen nem tehettem mást, mint minden erőmmel a Saintsnek drukkoltam. Közben – olyan szőke nősen arra is rájöttem -, hogy ebben a szezonban egyetlen Saint meccset sem láttam és még abból az időből emlékszem rájuk, amikor Európába jöttek, kimondottan Angliába, és amerikai focit népszerűsítő meccset játszottak. Hivatalos NFL meccs volt, de akkor sehol se voltak. Oké, hogy már akkor is bejött a fekete-arany szerelésük, de ugye nem divatbemutató…

Szóval csak most, az elődöntőknél, szembesültem azzal, hogy Shokey is Saints szerelésben rohangál. (Én még ott maradtam el, hogy a Giantsot erősítette.) Favre mellett ugyanis Jeremy “sérült lábbal is TD-t szerzek” Shockey a kedvencem. Egy állat.

A Saints elkalapálta a Cardinalst, a Vikings leverte a Cowboyst, mint vak a poharat. Pedig Jessica Simpson nem ült a lelátón, most Romo végzete Jarad Allan és a Vikings Defense fal volt. Jared Allan is állat.

Ennyi nyers férfierő és okos gondolat (értsd: jó taktika) láttán, megremeg az ember lányának a térde.

Hétvégén a szentek találkoznak a vikingekkel, és szembe kerül Shokey és Allan. Már elképzelni gyönyörűség.

Említésre méltó, hogy a Colts hozta a papírformát, a Jets okozott némi meglepetést, de az ő találkozásuktól nem várok semmi mást, mint Peyton Manning és a Colts biztos menetelését.

NFL web>>

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra