term ID:
parent cat ID:32
parent cat ID 1:
post ID:22332
category_32 #d3e60c

Ebook már a kicsiknek is: Maszat aktív könyvben

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Ebook már a kicsiknek is: Maszat aktív könyvben

Myreille - Publikálva:

A fiamnak a kütyük ugyanolyan természetesek, mint a pocsolyába ugrálás, és az appok ugyanolyan szórakoztatók számára, mint a szüleinek. Maszatot kedveljük, családilag. Maszattal játszottunk és ici-picit irigykedtünk, majd Maszattal számoltunk és utaztunk a vonaton. Maszat ismerkedik és rácsodálkozik a világ dolgaira, akárcsak a fiam. A Pagony újdonsága, hogy Maszat most már táblagépen és okostelefonon is olvasható, hallgatható.

Ki mesél?

Maszat az okostelefonon

Az ingyenes könyvolvasó, a Pagony Könyvek (Pagony Interactive) egyszerűen letölthető az Apple Store-ból vagy az Android Market-ről.  Maszat, a legkisebbek kedvence az aktív könyv által már nemcsak olvasható, de hallgatható is, a könyvolvasó pedig tartalmazza a Maszat játszik aktív könyvet valamint Maszatos játékokat.

Amit a Maszat aktív könyvről tudni kell: – a történet Scherer Péter jellegzetes hangján szólal meg, – az illusztráció aktív – a történet mesélése közben Maszat motorozik, eszik, a mese megelevenedik, pont olyan, mint egy irányítható kis rajzfilm, – iPhone-on, iPad-en és Android 2.2 fölött érintéssel is mozgathatóak a szereplők, – a történet zene kíséri Az alkalmazáshoz minden héten egy újabb Maszatos játékot tölthető le ingyenesen: időmérős motorverseny, homokvárépítés, kirakó több nehézségi szinten kezdőktől a profikig, színező és játékkeresés Maszat sötét szobájában… Maszat aktív könyv>>

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra