Mr. Peabody és Sherman kalandjai (+feladatlapok)

Myreille

MrPeabody101

Mr. Peabody remek elme és amúgy kutya, örökbe fogadott egy gyereket és feltalálta az időutazásra alkalmas Voltkompot. A cikk végén nyomtatható feladatlapok!
Mr. Peabody és Shrman kalandjai az a mozi, amelyre szórakoztató beülni. Van benne két szemüveges nagyokos, egy harcias kislány, némi rejtély, Trójai faló, sőt falóból kellő is, rengeteg híres történelmi személyiség és ahogy az már lenni szokott az ilyen “okos” filmeknél, előkerül a Rubik-kocka is. Örülünk.

MrPeabody102

Mr. Peabody és Sherman kalandjai


MrPeabody104

Mr. Peabody és Sherman kalandjai


MrPeabody105

Mr. Peabody és Sherman kalandjai


MrPeabody106

Mr. Peabody és Sherman kalandjai


Az alkotók semmit se apróztak el. Se a látványt, se a történetet, se a felkavart érzelmeket. Szívszorító kétségbeesések és önfeledt nevetések mesteri pontossággal váltották egymást, akárcsak az egyszerű és a kifinomult poénok. A történet röviden annyi, hogy Mr. Peabody örökbe fogadta Shermant – mert ugye azt vastagon meg kell magyarázni, hogyan van egy kutyának embergyereke – és a fiú iskolás lett. Az eddigi tökéletes, jól megtervezett életüket megzavarják, mégpedig egy Penny nevű kislány és és egy vérmes nőszemély. És innentől minden csak bonyolultabb lesz! A kalandok az ókortól a középkoron át a jelen kori New Yorkig tartanak és összekuszálnak mindent, de közben barátságok és szerelmek születnek.
Mr. Peabody és Sherman kalandjai kellemesen szórakoztatóak felnőttnek és gyereknek egyaránt. Fiam, akit reggel sokáig kellett győzködni, hogy nézzük meg ezt a rajzfilmet, úgy jött ki a moziból, hogy ez egy fantasztikusan jó film volt. Jelzem, én se unatkoztam, sőt kifejezetten jókat nevettem.
mrpeabody02

Mr. Peabody és Sherman kalandjai


Előzetes Mr. Peabody és Sherman kalandjaiból:

Foglalkoztatók gyerekeknek. Nyomtass, színezz, szórakozz!
Mr. Peabody és Sherman kalandjai nyomtatható naptár rengeteg érdekességgel>>>
Könyvjelzők>>>
Agyaló (Számolj és rajzolj!)>>>
Színező – Sherman>>>
Színező – Mr.Peabody>>>
Színező – Mr. Peabody és Sherman a motoron>>>
Sudoku (nehéz és könnyű)>>>
Pontösszekötő (Mr.Peabody, Sherman, Penny)>>>

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra