term ID:
parent cat ID:32
parent cat ID 1:
post ID:14874
category_32 #d3e60c

"Szép nap egy kis csintalankodásra"

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

"Szép nap egy kis csintalankodásra"

Myreille - Publikálva:

Gyereken teszteltem Roger Hargreaves Mr. Men sorozatából Miss Csintalant, de nem csak a gyerek, én is imádtam. Negyven éve született meg az első Mr. Men figura, Mr. Tickle (Mr. Csikit) és hozzá a rövid mese.  Ma,  Roger Hargreaves születésnapján, a google is a sorozat előtt tiszteleg:

Google fejlécek 2011.05.09-én

Az Agave gondozásában pár napja került a könyvesboltokba magyarul is Roger Hargreaves sorozatának első 8 füzete. Az apró könyvek éppen gyerekek kezébe valók, sőt beférnek egy kisebb női retikülbe is, így kéznél vannak, ha váratlanul, hosszabb időre le kell kötni a kölyök figyelmét.

A figurákat a gyerek pólóiról már ismertük, és sejtettük, szeretni fogjuk a könyveket is, de először Miss Csintalannal tettünk próbát. Gyerekem nem csak tátott szájjal hallgatta, de többször rajtakaptam, hogy nézegeti a könyvet, pedig autó nincs is benne. (Myreille gyereke autó és bkv-jármű rajongó. – a szerk.)

  Csintalan kisasszonyka története kedves, szellemes és okos. Nyelvezete bájos, leleményes, olvasni és hallgatni egyaránt élvezetes. Egy-egy képhez éppen annyi szöveg tartozik, amit kedvvel hallgat végig egy 2-3 éves gyerek. A mese pedig szelíden nevel. Csintalan kisasszonyka ugyanis, nevéhez hűen, nagyon szeret csintalankodni. Ám miután borsot tör Beképzelt úr, Okos úr, Bumm úr és Kis úr orra alá, találkozik a láthatatlan orrcsavarintóval és huncutság már nem olyan jó móka. Persze, egyszer minden csipkedéstől piros orr begyógyul…

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra