term ID:
parent cat ID:32
parent cat ID 1:
post ID:24217
category_32 #d3e60c

Pedro Almodóvar: Szeretők, utazók

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Pedro Almodóvar: Szeretők, utazók

Myreille - Publikálva:

A helyzet szokványos: a bajba jutott repülőgépen előkerülnek a titkok. A helyzetet az teszi különlegessé, hogy Pedro Almodóvár forgatott belőle filmet.   “Coral, moral, oral e irreal”, jellemezte legújabb Szeretők, utazók (Los amantes pasajeros) filméjt Pedro Almodóvar. Nem kell különösebb spanyol tudás, hogy megérezzük a film hangulatát, azonban ha ez kevés lenne, akkor itt vannak az első plakátok és filmelőzetes.

Pedro Almodóvar: Szeretők, utazók (Los amantes pasajeros)

A Szeretők, utazókról eddig annyit lehet tudni, hogy Almodóvar nem csak rendezte, hanem a film forgatókönyvét is ő írta. Frenetikus komédia, amelyben egy bajba jutott repülőgépen az életüket féltő utasok legbensőbb titkai kerülnek napvilágra és elszabadul az őrület. A filmben fontos szerepet kap a zene, de a film nem musical. Almodóvar most is kedvenc színészeivel (Paz Vega, Lola Duenas, Penélope Cruz és Antonio Banderas) dolgozott.

Pedro Almodóvar: Szeretők, utazók (Los amantes pasajeros)

Almodóvar azt írta a forgatás befejezése után, hogyha egy film sikere attól függ, hogy a készítése mennyi örömöt és élvezetet okozott a készítőinek, akkor a Szeretők, utazók sikere garantált. I’m so excited…

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra