Pedro Almodóvar: "coral, moral, oral e irreal"

Myreille

A helyzet szokványos: a bajba jutott repülőgépen előkerülnek a titkok. A helyzetet az teszi különlegessé, hogy Pedro Almodóvár forgatott belőle filmet.
 
“Coral, moral, oral e irreal”, jellemezte legújabb Szeretők, utazók (Los amantes pasajeros) filméjt Pedro Almodóvar. Nem kell különösebb spanyol tudás, hogy megérezzük a film hangulatát, azonban ha ez kevés lenne, akkor itt vannak az első plakátok és filmelőzetes.

Pedro Almodóvar: Szeretők, utazók (Los amantes pasajeros)


A Szeretők, utazókról eddig annyit lehet tudni, hogy Almodóvar nem csak rendezte, hanem a film forgatókönyvét is ő írta. Frenetikus komédia, amelyben egy bajba jutott repülőgépen az életüket féltő utasok legbensőbb titkai kerülnek napvilágra és elszabadul az őrület. A filmben fontos szerepet kap a zene, de a film nem musical. Almodóvar most is kedvenc színészeivel (Paz Vega, Lola Duenas, Penélope Cruz és Antonio Banderas) dolgozott.

Pedro Almodóvar: Szeretők, utazók (Los amantes pasajeros)


Almodóvar azt írta a forgatás befejezése után, hogyha egy film sikere attól függ, hogy a készítése mennyi örömöt és élvezetet okozott a készítőinek, akkor a Szeretők, utazók sikere garantált. I’m so excited…
 

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra