term ID:
parent cat ID:6
parent cat ID 1:
post ID:46542
category_6 #0b5264

Megmentett régi tárgyak: a kaspó második élete

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Megmentett régi tárgyak: a kaspó második élete

Myreille - Publikálva:

Évekig várták ezek a kaspók, hogy a kukába landoljanak, de valahogy mindig megúszták, most meg átalakultak (ez is recycling!)  és a kedvenc design tárgyaimmá váltak.

Régi tárgyból újat, ez is recyling! (Fotó: Myreille)

Régi tárgyból újat, ez is recyling! (Fotó: Myreille)

Az elmúlt 20-25 évben rengeteget változott az ízlésem, ráadásul nehezen szanálok és néhány dolgom dobozok alján lapulva várja a jobb sorsát. Így járt ez a két kaspó is, évekig bujkáltak és menekültek a kidobás elől. Mindig is szerettem ezeknek a kaspóknak a méretét és a formáját, de a rajtuk lévő logót ki nem állhattam. Általában nem szeretem a logókat. Most sem én vettem “márkás” terméket, hanem céges ajándékként kaptam. Legutóbb amikor a két bujkáló kaspó a kezembe került, összeállt a kép: maszkoló szalag, arany spray és már is kész az új design váza, ami ráadásul passzol a mostani lakberendezési stílusomhoz, a skandináv desing vonalhoz. Mindenképpen egyszerű, geometrikus mintát akartam és a négyzet átlója pont jó volt, ráadásul a logót is teljesen kitakarta. Ezután annyit trükköztem még, hogy felváltva maszkoltam ki az átlók által definiált háromszöget, így a kaspóknak lett arany és fehér éle is. Kétszer fújtam át festékkel a kaspókat, majd három óra száradás után levettem a maszkoló szalagot. 1 napig száradt, majd mehetett is bele a növény. Jelen esetben törpe anyósnyelv.  
Mintha csak új lenne... (Fotó: Myreille)

Mintha csak új lenne… (Fotó: Myreille)

Így fordítom, ilyen, úgy fordítom, olyan. (Fotó: Myreille)

Így fordítom, ilyen, úgy fordítom, olyan. (Fotó: Myreille)

Dobj ki mindent, ami felesleges, de amit lehet (ruha, bútor, kiegészítő vagy ételmaradék) hasznosítsd újra! Nem fogod megbánni!

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra