Végre! Már nem a mediterrán hangulatot keressük

Myreille

Nem csak remény, hanem bizonyosság: van élet a napsárga falakon túl is. Egyre bátrabban keressük és találjuk meg a saját stílusunkat!
A Poli-Farbe Kft. hazai tulajdonú festékgyár tapasztalatai szerint a lakásfelújítók egyre fogékonyabbak az egyedi megoldásokra, a merészen kombinálják a színeket, és egyre határozottabbak színválasztáskor.
Már nem az évekig uralkodó mediterrán hangulatot keresik,
és különböző tévhitek, mint például „a szürke unalmas, vagy a kék hideg szín” is lassan megdőlnek.
 
Polifarbe02
A fehér, mint alapszín egyre népszerűbb, és kedveltek a meleg szürke árnyalatok, amelyek manapság már nem csak a minimalista tereket uralják.
Polifarbe03
Polifarbe11
Polifarbe04
Polifarbe05
A 2016-os színtrendet uniszex színpaletta jellemzi. A színek az elsődleges árnyalatoktól izgalmas irányba mozdultak el: a sárga helyett okker, a piros helyett korall, a zöldek és kékek helyett türkizes árnyalatok a divatosabbak. Ezt a vonalat követik a Poli-Farbe Platinum új, riói színárnyalatai is.
Polifarbe06
Polifarbe07
Polifarbe08
Polifarbe09
A falfestési technikákban is látszik változás. A DIY lakásfelújítások már nem csak abban merülnek ki, hogy különböző színűre festjük a falakat egy szobán belül. A jól ismert csíkos falfestésen túl hódítanak a különböző geometrikus minták, amelyeket maszkolószalag segítségével bárki meg tud valósítani és a végeredmény tapétákat felülmúló.
Új trend a félig megfestett vagy befejezetlen falfestés is, amelynek pont az a lényege, hogy úgy tűnik, mintha a festés csak félkész lenne.
Polifarbe10
A képek forrása: polifarbe.hu
Ha már unod a falakat otthon, legyél bátor, engedd szabadjára a képzeleted és ezzel még trendi is leszel! Egy évvel ezelőtt mindenki azt mondta, majd megszokom a szürke falakat és végül észre se veszem. Hát, ez az “alapigazság” se jött be, én minden nap szerencsésnek érzem magam a szürke falaim miatt, szeretek rájuk nézni, jól érzem magam közöttük.

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra