term ID:
parent cat ID:75
parent cat ID 1:
post ID:44437
category_75 #000000

Ne engedjetek a Tiger Store közelébe!

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Ne engedjetek a Tiger Store közelébe!

Myreille - Publikálva:

Ritkán szoktam “sokkot kapni” vásárlástól, de a Tiger Store-ban közel álltam hozzá. Ezt a boltot nekem találták ki!

Azt könnyen meg tudom mutatni, hogy mit vettem meg. A hógömböt Daninak hozza majd a Mikulás, a nyomdát Zsombinak. A legszebb találta a tál, régóta vágytam egy ilyenre, a legpraktikusabb pedig a szív alakú körömkefe.

Azt könnyen meg tudom mutatni, hogy mit vettem meg. A hógömböt Daninak hozza majd a Mikulás, a nyomdát Zsombinak. A legszebb találat a tál, régóta vágytam egy ilyenre, a legpraktikusabb pedig a szív alakú körömkefe. A gomba meg csak úgy kellett, nekem.

Amit nem vettem meg, de szerettem volna: drót kosár gyümölcsöknek, rengeteg foglalkoztató a fiúknak, 40 db színes csengettyű, nyuszi és autó formájú zsírkréta, vicces tetoválás, a másik szett nyomda, az amiben léghajó is volt, gombák karácsonyi díszítéshez, madaras simítólapát, vágódeszka, vicces tálca, rengeteg füzet, néhány filctoll és még ami most nem jut eszembe… A kínálatot már az angol webshopban nézegettem, de budapesti bolt üzletben sokkal több dolgot találtam, és szerencsére kevés a nagyon gagyi és rengeteg a jó, dán dizájncucc. – Ami éppen a gyengém. – Kezdeti lelkesedésemet az jegelte, hogy az üzlet a Váci utcában nyílt meg, gondoltam, az árak az égben lesznek, de 300-1500 között mozognak, szóval megfizethető. Cím: Budapest, V. kerület, a Váci utca 22.

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra