term ID:
parent cat ID:44
parent cat ID 1:
post ID:22319
category_44 #ff9500

Gyere hozzám vendégségbe! – Pozsonyi Piknik

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Gyere hozzám vendégségbe! – Pozsonyi Piknik

Myreille - Publikálva:

Pozsonyi úton lakott Radnóti és régen itt járt a 15-ös villamos. Most a troli megy itt és itt van a Briós és a Pagony. A kedvenc budapesti utcám. Tudtad, hogy anno a Jászai Mari téri meki melletti kapun járt ki-be Faludy György, és a Pozsonyi út 1. szám alatt lakott Radnóti? És bár én már egy éve nem Újlipótvárosban élek, de ha Budapesten járok, mindig a Pozsonyi út környékén kötök ki… Egyszerűen azért, mert ott jól érzem magam. Szeretem a házakat, a fákat, a boltokat és az embereket, szeretem a környéken eltöltött régi napokat, és szeretem azt is, amikor a Pozsonyi Piknik idején nagy a felfordulás az utcában. Idén, 2012. szeptember 1-jén lesz a forgatag a Pozsonyi utcában és én is ott leszek. Aki megismer, köszönjön rám nyugodtan, halálosan zavarba fogok jönni, de örülni fogok. A pikniken kicsit ott lesz a moksha.hu is. Szász Károly a 49-es asztalnál mutatja be az ékszereit köztük a Moksha by Szász Károlyt is.

A Pozsonyi Pikniken élőben is megnézheted a Moksha by Szász Károly gyűrűket (Fotó: Myreille)

Valamint meglepetéssel készülünk: aki a Pozsonyi Pikniken Moksha by Szász Károly ékszert vásárol, ajándékért jelentkezhet és az ajándék nem más, mint egy moksha-táska. Ha már a Pozsonyi úton jártok, akkor ne hagyjátok ki a Szent István Parkot, a Kooktát, a Brióst és a Sarki Fűszerest, illetve a Cafe Paniniben (Radnóti Miklós utca – Újpesti rakpart sarok) a Tolsztoj paninit. Igazságtalan lennék, ha nem ajánlanám a Keserédest, a réteses boltot (Házi Rétes Cukrászbolt) vagy Raj Ráchel flódniját. Nézzetek be a Scolar asztalához és a megújult Pozsonyi Pagonyba.

Az új Pozsonyi Pagony nem cuki, hanem bámulatos.

A Pozsonyi Pikniken a Pagony több meglepetést is kínál a vásárlóknak. Ezen a napon (2012. szeptember 1-jén) délelőtt 10 órától este 8-ig a Pagony könyvek szerzői és illusztrátorai segítik az eladást a boltban. Érdemes betérni, hiszen a kedvenc meseírók, illusztrátorok óránként váltják egymást, segítenek a vásárlóknak, könyveket ajánlanak, beszélgetnek és természetesen dedikálnak is. Ott lesz Bartos Erika, Marék Veronika, Berg Judit, Tasnádi István, Szabó Borbála, Gévai Csilla és még sokan mások. 15 órától a megújult üzletről, a falakat és padlót borító illusztrációk történetéről rövid, szórakoztató bemutatót tart maga az alkotó, Gévai Csilla. Menetrend: 10-11 óra között: Szabó Borbála – Rácz Nóra – Balogh Andrea 11-13 óra között: Berg Judit – Kálmán Anna – Finy Petra – Kőszeghy Csilla 13-14 óra között: Erdős István – Pásztohy Panka 14-15 óra között: Máté Angi – Szegedi Katalin – Takács Mari 15-16 óra között: Gévai Csilla – Tárlatvezetés az új boltban 16-17 óra között: Both Gabi – Maros Krisztina – Menyhért Anna 17-19 óra között: Marék Veronika – Bartos Erika 19-20 óra között: Tasnádi István- Herbszt László – Paulovkin Boglárka Nem mellékes, hogy ezen a napon az összes könyvet 25%-os, az összes játékot 15%-os kedvezménnyel lehet megvásárolni a boltban, a hosszabb nyitva tartás pedig – 10-21 óráig – hosszabb válogatási időt biztosít. És persze a Pozsonyi úton lesz még zene, komédia és mindenféle vidámság. Pozsonyi Piknik 2012 (részletes program)>> Nyitókép: Egykoron a 15-ös villamos közlekedett a Pozsonyi úton.

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra