Világjáró moksha-táska: 700 képpel a Föld körül

Myreille

Mind a 700 kép különleges, viszont éppen a legutolsó készült a legtávolabb, 17.863 km-re Budapesttől. Lassan tényleg az Antarktisz jön…
 
Jó dolog világjáró moksha-táskának lenni, mert igaz, hogy Dél-Koreában csak a repteret érintette, de volt a Galapagos-szigeteken, Tenerifén, Cipruson és Korzikán. Bejárata Olaszországot, Spanyolországot, Franciaországot és Portugáliát. Eljutott Európa legnyugatibb pontjára – az egykori világ végére -, de volt szerencséje a fehér éjszakákhoz is Szentpéterváron. Járt Pekingben, Tokióban, New Yorkban, Buenos Airesben és Máriapócson. Ült pilótafülkében, hajókázott a Balatonon, járt a világ legjobb csokigyárában (Lindt & Sprüngli) és heverészett a Földközi-tenger legszebb strandjain. Nyáron Izlandra ment, télen Fijire, sőt a Mont Blanc-ra is eljutott.

A világ másik fele… A 700. kép Dunedin-ben (Új-Zéland) készült a moksha-táskáról, azaz 17.863 km-re Budapesttől. Eddig ez a legtávolabb készült fotó.


Botanikus kert, Dunedin, Otago, New Zealand (Fotó: Ana, 2012)


Mont Blanc (Fotó: kendairlines, 2011) – Nem is itt volt a legmagasabban, hanem 7000 m-en egy repülőgép pilótafülkéjében.


Hawa Mahal (Wind Palace), India (Fotó: Timi, 2010) – Talán ez a – képen szereplő – táska utazta a legnagyobb távolságokat, mert India mellett megjárta az Egyesült Királyságot, majd eljutott Dél-Koreába és Új-Zélandra is.


700 db kép rengeteg, lehetetlen felsorolni az összes fotó helyszínét,  érdemes feljegyezni, hogy 48 országban volt eddig a világjáró moksha-táska, mégpedig a következőkben:
Albánia,  Algéria, Argentína, Ausztrália, Ausztria, Belgium, Bosznia-Hercegovina, Ciprus, Csehország, Dánia, Dél-Afrika, Dél-Korea, Ecador, Egyesült Államok, Fiji, Franciaország, Görögország, Hollandia, Horvátország, India, Írország, Izland, Japán, Kanada, Kína, Lengyelország, Macedónia, Magyarország, Marokkó, Monaco, Montenegró, Nagy-Britannia, Németország, Nigéria, Olaszország, Oroszország, Portugália, Románia, San Marino, Spanyolország, Svájc, Svédország, Szenegál, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia , Thaiföld, Új-Zéland

700 kép a világjáró moksha-táskáról


Képgaléria a világjáró moksha-táskáról>>

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra