term ID:
parent cat ID:21
parent cat ID 1:
post ID:42709
category_21 #32cdd1

Nyár a fürdőszobámban: kert, rózsák, napsütés

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Nyár a fürdőszobámban: kert, rózsák, napsütés

Myreille - Publikálva:

Rózsák a kertben és a fürdőszobában, megunhatatlanok itt is, ott is. A másik fő vesszőparipám pedig a napvédelem.   Már tavaly is használtam a Sunclock-ot és a Million Dollár arckrémet, igaz nem strandolás előtt, hanem szombatonként, mielőtt bevetem magam a kertbe. Persze, az igazsághoz tartozik, hogy nekem a kertészkedés olyan, mint másnak a napozás. Rengeteg “D-vitamin”, kikapcsolódás és feltöltődés.

The Sunblock szilárd fényvédő fürdőtömb - SPF30/Lush

The Sunblock szilárd fényvédő fürdőtömb – SPF30/Lush

Ránézésre és tapintásra a szappanra emlékeztet és úgy is kell használni, mint a szappant. Fürdés vagy zuhanyzás után a tömbbel át kell kenni a bőrt, le kell öblíteni, majd lehet törölközni. A fényvédelemről a kalaminpor gondoskodik, a táplálásról és a bőrnyugtatásról és regenerálásról pedig a rózsakivonat. Nem mellékes, hogy használat után nem émelyítő kókusz vagy büdös naptej illata van a bőrömnek, hanem finom rózsa. Ettől függetlenül a forró déli órákban nem dolgozom a kertben, hanem a házban teszek-veszek, vagy éppen leülök pihenni egy jó könyvvel.
Million Dollar arckrém - SPF30/Lush

Million Dollar arckrém – SPF30/Lush

A Million Dollar arckrém leírása mindent elmond az összetevőkről, én két dolgot szeretek benne, mármint azon felül, hogy egy jó arckrém, ami UV-védelmet is tartalmaz, az illatát és a csillogását.
Imogen Rose krémparfüm/Lush

Imogen Rose krémparfüm/Lush

Rose habfürdő/Lush

Rose habfürdő/Lush

A rózsára – se a virágra, se az illatra – továbbra se untam rá. Legújabb kedvencem az Imogen Rose krémparfüm és a Rose habfürdő. Puha, finom, könnyű rózsaillat, felejthetetlen.
Pivoine Flora kézkrém/L'Occitane

Pivoine Flora kézkrém/L’Occitane

Kertészkedés után a kezemnek azonnali elsősegélyre van szüksége, de nézzétek el nekem, hogy nem a tápláló összetevőit sorolom a pünkösdi rózsás krémnek, hanem az illatát. Mintha egy nagy csokor virágot tartanék a kezemben, akkor is, ha már a fehér és rózsaszín pünkösdi rózsák már elvirágoztak a kertemben.
Ro's Argan Testkondicionáló/Lush

Ro’s Argan Testkondicionáló/Lush

Talán öregszem, de lehet, hogy a napsugarak lettek másak, egy levegőn töltött nap után az esti fürdés elképzelhetetlen testkondicionáló nélkül. Sokkal jobban szeretem, mint a hagyományos krémeket. Tulajdonképpen egy perc és utána bőröm olyan puha, mint a bababőr. A Lush mindegyik testkondicionálóját szeretem, de újra és nagy kedvencem a Ro’S Argan a pompás rózsaillata miatt és az sem elhanyagolható, hogy ez a testápoló tele van minden jóval, ami táplálja és ápolja a bőrt: argánolaj, kakaóvaj, kupuazuvaj, brazildió-olaj, mandulaolaj, sheavaj.

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra