term ID:
parent cat ID:21
parent cat ID 1:
post ID:40731
category_21 #32cdd1

Pipere: Húsvéti készülődés a fürdőszobában is

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Pipere: Húsvéti készülődés a fürdőszobában is

Myreille - Publikálva:

A sárgarépák és a nyulak mellett az arany uralja az idei húsvéti készülődést. Mellesleg, hallottatok a tusfürdőzseléről? Én imádom.

POT O' GOLD TUSFÜRDŐZSELÉ /LUSH

POT O’ GOLD TUSFÜRDŐZSELÉ – a Moksha.hu márciusi kedvence! /LUSH

A tusfürdőzselét első olvasás után sűrűnek, krémszerűnek képzeltem el. Persze, így utólag teljesen logikus, hogy miért neveznének valamit zselének, amikor krém, de akkor nem boncolgattam a problémát. Egészen addig boldog tudatlanságban voltam, amíg fürdésnél le nem tekertem a tégely tetejét és meg nem próbáltam belőle kivenni egy adagot. Szó szerint visszapattantam. A zselé szilárd volt, kiöntöttem a tenyerembe és remegve tartotta a formáját, akárcsak a legjobb puding. És csillogott, mint egy aranytömb, és parfümökre jellemző, finom, jól komponált illatot árasztott. Ott, abban a pillanatban tudatosult bennem, hogy a Lush megint zseniálisat alkotott és megint elkápráztatott. A Pot O’Gold tusfürdőzselé a legviccesebb és legmesésebb kozmetikum, ami valaha a fürdőszobámba került. Úgy kell használni, mint a szappant – és olyan ütemben is fogy, mint egy szappan -, ám zselés állaga pihe-puha tengeri szivacsra emlékeztet. Aranyos csillogása megunhatatlan, illata pedig friss, üde, mégis mély, fő komponensei az édesnarancs-olaj, a mirhagyanta, a friss ananászlé és vaníliakivonat. Bár sohase fogyna el.
SOMEWHERE OVER THE RAINBOW/LUSH

SOMEWHERE OVER THE RAINBOW/LUSH

Nem vagyok egy zuhany alatt éneklős figura, de amikor meglátom a Somewhere over the rainbow szappant, azonnal dúdolni kezdem a dalt. Vessetek a mókusok elé, de kézmosáskor is.
CARROT SZAPPAN/LUSH

CARROT SZAPPAN/LUSH

A fiaim jobban díjazzák a Carrot szappant, mert a répában van a nyúl és ez olyan, mint egy mese. Illatát a bergamott és a szíciliai citrom uralja. Nem elhanyagolható információ, hogy ez a szappan is pálmaolajmentes alappal készül.
BUNCH OF CARROTS TÖBBSZÖR HASZNÁLHATÓ HABFÜRDŐ/LUSH

BUNCH OF CARROTS TÖBBSZÖR HASZNÁLHATÓ HABFÜRDŐ/LUSH

A fiaim nem csak a nyulakért, de a répáért is rajonganak. Ezt a vicces kiszerelésű habfürdőt csak meg kell áztatni a folyó víz alatt és máris egzotikus illatban úszik a kád, a hab és az egész fürdő.
FUNNY BUNNY/LUSH

FUNNY BUNNY/LUSH

Évről évre feltűnik – a moksha.hu-n is – húsvét előtt a Funny Bunny és bármikor hozhatja a nyuszi, nem bánom!
GOLDEN EGG/LUSH

GOLDEN EGG/LUSH

Tavaly nagy mániám volt az arany tojás és idén se vagyok mértékletesebb, mindent aranyra fújok, amit csak tudok. El tudjátok képzelni az örömöm, amikor elmerültem a mézes-karamellás illatú folyékony “arany” fürdőben?
IMMACULATE EGGCEPTION (YELLOW), HOPPITY POPPITY  és FLUFFY EGG fürdőgolyó/LUSH

IMMACULATE EGGCEPTION (YELLOW), HOPPITY POPPITY és FLUFFY EGG fürdőgolyó/LUSH

A gyerekeim is imádnak fürdeni, így az ő húsvéti meglepetéseik között is szerepel néhány fürdőgolyó. Nem tudom eldönteni, hogy a vattacukor illatú Fluffy Egg, vagy a nyuszi, vagy pedig a meglepetést rejtő, gigantikus – a képen nem látszik, de közel háromszor nagyobb a megszokott fürdőfolyóknál – Immaculate Eggception lesz a kedvencük, viszont az biztos, hogy a húsvéti hosszú hétvége minden estéje különleges lesz számukra. Az Immaculate Eggception kétféle színben készül, én a fiúknak sárgát választottam, de kislányoknak vagy csajoknak van rózsaszín is

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra