Alma Katsu: Halhatatlan (részlet)

Myreille

A Halhatatlan (The Taker) a trilógia első kötete. Alma Katsu nem sokat tétovázott, azonnal több köteten át mesél a halhatatlan szerelmi történetről.
 
A külföldi visszhangok szerint a Halhatatlan magával ragadó, gyönyörűen megírt regény. A könyvlapokon a viszonzatlan szerelem rétegről rétegre bomlik ki, fedi fel a szerelem sötét oldalát, amely túlmutat a cukormázas hollywoodi történeteken és a pornográf fantáziákon. Az írónő a megszállottság elbűvölő és félelmetes természetét tárja az olvasó elé…

Fülszöveg:
Alma Katsu műve különböző századokon és kontinenseken átívelő, izgalmas és misztikummal teli regény. A Halhatatlan (The Taker) felejthetetlen történet a viszonzatlan szerelemről, ami nem csak megerősíti és nagy tettekre sarkallja az embert, de ugyanakkor el is vakítja és akár a teljes pusztulásba is vezetheti.
Dr. Luke Findley egy újabb unalmas éjszakára számít, amikor elkezdi szokásos éjszakai műszakját St. Andrew kisvárosának kórházában. Azonban amint találkozik Lanore McIlvrae-vel a sürgősségi osztályon – aki sérülései ellenére egy gyilkosság gyanúsítottja -, azonnal megváltozik az élete. Pár órával később már a kanadai határ felé tart vele, tudva, hogy ezentúl soha semmi nem lesz olyan, mint régen.
Lanore McIlvrae senkire nem hasonlít, akit Luke valaha ismert. A nő története a szerelemről és az árulásról szól. Szerelemről és árulásról, amire nincs hatással az idő, mivel számára az örökkévaló. Az élete az 1800-as években kezdődött, és a kétszáz év során, amit a Földön töltött, mind az erőszak, mind a testi gyönyörök megkísértették, de ő végig hű maradt élete nagy szerelméhez. Egészen mostanáig.
Itt el tudod olvasni a regény első fejezetét>>
A Halhatatlant az Agave adja ki, és a kiadó boltjában meg is tudod rendelni a könyvet>>
A sorozat második kötete a nyáron jelent meg angolul The Reckoning címmel.
 

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra