Amikor a szentek a vikingekkel találkoznak

Myreille

Két nap, négy meccs, alig aludtunk.

Elméletileg a szezon legizgalmasabb hétvégéjén vagyunk túl, de én még mindig a Green Bay Packers – Arizona Cardinals meccs hatása alatt állok.

Mivel szívem Packers, ezért a Cardinals – Saints meccsen nem tehettem mást, mint minden erőmmel a Saintsnek drukkoltam. Közben – olyan szőke nősen arra is rájöttem -, hogy ebben a szezonban egyetlen Saint meccset sem láttam és még abból az időből emlékszem rájuk, amikor Európába jöttek, kimondottan Angliába, és amerikai focit népszerűsítő meccset játszottak. Hivatalos NFL meccs volt, de akkor sehol se voltak. Oké, hogy már akkor is bejött a fekete-arany szerelésük, de ugye nem divatbemutató…

Szóval csak most, az elődöntőknél, szembesültem azzal, hogy Shokey is Saints szerelésben rohangál. (Én még ott maradtam el, hogy a Giantsot erősítette.) Favre mellett ugyanis Jeremy “sérült lábbal is TD-t szerzek” Shockey a kedvencem. Egy állat.

A Saints elkalapálta a Cardinalst, a Vikings leverte a Cowboyst, mint vak a poharat. Pedig Jessica Simpson nem ült a lelátón, most Romo végzete Jarad Allan és a Vikings Defense fal volt. Jared Allan is állat.

Ennyi nyers férfierő és okos gondolat (értsd: jó taktika) láttán, megremeg az ember lányának a térde.

Hétvégén a szentek találkoznak a vikingekkel, és szembe kerül Shokey és Allan. Már elképzelni gyönyörűség.

Említésre méltó, hogy a Colts hozta a papírformát, a Jets okozott némi meglepetést, de az ő találkozásuktól nem várok semmi mást, mint Peyton Manning és a Colts biztos menetelését.

NFL web>>

Kapcsolódó cikkek:

Nyomtatás

Cikkeket csak regisztrált felhasználok tudnak elmenteni! Regisztrálj most!

Visszaugrás a navigációra

Szólj hozzá!

5 hozzászólás a “Amikor a szentek a vikingekkel találkoznak” című cikkhez.

 1. Nóri szerint:

  Pont Shockey miatt néztük mindig a Saints meccseket, idén nálam ők a favoritok :)
  Jared Allen szinte transzban játszott, eddig is azt gondoltam, hogy egy állat, de múlt hétvégén még rátett egy lapáttal. Jó kis meccs lesz ez :)
  Viszont a Manningeket nem szeretem, valahogy unszimpatikus mindkettő… úgyhogy go Saints, go

  VálaszVálasz
 2. Myreille szerint:

  Én kedvelem Manningéket is. Elképzelek egy családi ebédet, ahol ott a két fiú meg az apjuk és csak két lehetőség van: vagy csak amerikai fociról beszélnek, vagy csak arról nem. És az is nagyon tetszett, hogy amikor a Giants és Eli megnyerte a Super Bowlt a meccsen ott volt a bátyja, aki előző évben nyert Super Bowlt.

  VálaszVálasz
 3. Nóri szerint:

  Az tényleg korrekt volt. Viszont Eli szerintem nem annyira nagy ász, Peyton nagyon tud darálni, az igaz, viszont mindig mosolygok rajta, amikor dobás előtt elkezd toporogni :)) Ez nálam csak ilyen női unszimpátia, van az úgy…. hokisok között is bármennyire nagy sztár és jó játékos Ovechkin, valahogy nem bírom. Pedig nagyon tehetséges, tény, de mégsem :)

  VálaszVálasz
 4. Myreille szerint:

  Nálam McNabb esik ki a körszakáll miatt – női érv, vállalom -, amúgy meg idegesít, hogy az ofense fal nem tudja megvédeni.

  VálaszVálasz
 5. Nóri szerint:

  erős érv a körszakáll, megértem :)

  VálaszVálasz

Szólj hozzá

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra