Játékos LEGO KALAND – Ne hagyd ki!

Myreille

legokaland

2014. február 6-án kerül a mozikba a világ első egész estés LEGO filmje, A LEGO KALAND. A kérdés egyszerű, gyertek játszani!

Ha eddig a beharangozótól és a legújabb dobozos LEGOktól nem jöttél te magad vagy a gyerkőcöd lázba, itt az ideje, hogy elkezd a visszaszámlálást, és helyes megfejtést küldj a világ “leghétköznapibb” kérdésére.

Emmet átlagos fickó. A keze sárga, két ujja van, a feje tetején bütyök tartja a sapkát. A Lego-világ átlagembere, építkezésen dolgozik, és semmi pénzért se késné le kedvenc napi tévésorozatát. Egy félreértés folytán azonban mindenki más azt hiszi: ő a Kiválasztott, a világ megmentésének kulcsfigurája. Különleges társak egy kis csapatával kell nekivágnia a nagy feladatnak, amely meghökkentő kalandokon és váratlan fordulatokon keresztül eljuttathatja hőseinket… majd meglátjuk hova.

Annyi biztos: a kettős életet élő Lord Biznisz az elveszejtésükre tör, Emmet pedig Vitruvius, a bölcs öreg, egy vad Lego-lány, Batman és még néhány furcsa fickó oldalán, gyorsan alakuló járgányok és könnyen átépíthető világok között harcol – de alig érti, mi zajlik körülötte.

Lego_online_6

A bemutató apropójából a moksha.hu és a MozICom közös játéka hív benneteket, amelynek keretében a kérdésre helyesen válaszolók közül egy szerencsés értékes, egyedi, direkt a filmhez készült LEGO ajándékkal lesz gazdagabb.

legomovie02

The LEGO® Movie™ – Menekülő sikló – Hűha! A Vadnyugaton vihar van készülőben! Használd a képzelőerődet, és segíts Emmetnek megépíteni a Menekülő siklót, hogy megszökhessen a robotoktól az Ellenállás elemével. De légy óvatos, fegyvereik vannak, és Robot Sheriff lova még a hátsó lábaira is fel tud ágaskodni! Állítsd be a farokszárnyakat és az ökörszarvakat, csapkodj a szárnyakkal és emelkedj a magasba, majd használd a szélkakast, hogy biztonságos helyre vezessen! A csomagban a 3 minifigura mellett (Emmet, Robo Helyettes és Nemrobot Sheriff) válogatott fegyvereket és kiegészítőket találsz.

legomovie03

The LEGO® Movie™ – Menekülő sikló

Kérdés:
Mi a neve a főszereplő karakternek?
A, Abby
B, Tom
C, Emmet

A játék időtartalma: 2014. január 28 – február 9.
A helyes megfejtéseket a [email protected] címre küldjétek.

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra